20 yaşından küçükler otelde kalabilir mi?

İçindekiler:

  1. 20 yaşından küçükler otelde kalabilir mi?
  2. 18 Yaş Altı otelde kalabilir mi?
  3. 18 Yaş Altı turlara katılabilir mi?
  4. 21 Yaş Altı otelde kalabilir mi?
  5. Otellerde kimlik vermek zorunlu mu?
  6. Otellerde kaç çocuk ücretsiz?
  7. Otellerde çocuk ücretsiz mi?
  8. 16 yaşında uçağa tek binebilir mi?
  9. 20 Yaş Altı Velisiz otelde kalabilir mi?
  10. Otel işlemlerinde kimlik bilgileri neden istenir?
  11. Oteller kaç yaş çocuk ücretsiz?

20 yaşından küçükler otelde kalabilir mi?

Otel rezervasyonu bulunan 20 yaş altı gençlerimiz ve çocuklarımız ise yanlarında veli/vasisinin bulunması şartıyla konaklama rezervasyonunun başlangıç zamanı ile konaklama tesisine ulaşım süresi içerisinde rezervasyonu olduğunu belgelemek/ibraz etmek kaydıyla herhangi bir izin almaksızın özel ve toplu ulaşım ...

18 Yaş Altı otelde kalabilir mi?

18 yaş altı otele gidebilir mi sorusuna verilecek bir cevap da, karakoldan ailesi tarafından alınacak izin belgesi ile kalabilir şeklindedir. Bunun dışında, oteller hiçbir şekilde 18 yaş altı konaklama izni vermemektedir.

18 Yaş Altı turlara katılabilir mi?

-18 yaşından küçük gençler ve çocuklar veli ve vasilerinin yanında olmaları koşuluyla kısıtlama olmayan gün ve saatlerde tura katılabilirler.

21 Yaş Altı otelde kalabilir mi?

Otel rezervasyonu bulunan 20 yaş altı gençler ve çocuklar ise yanlarında veli/vasisinin bulunması şartıyla konaklama rezervasyonunun başlangıç zamanı ile konaklama tesisine ulaşım süresi içerisinde rezervasyonu olduğunu belgelemek/ibraz etmek kaydıyla herhangi bir izin almaksızın özel ve toplu ulaşım araçlarıyla ...

Otellerde kimlik vermek zorunlu mu?

2016 yılında yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na göre otellerin kimlik fotokopisi, kasiyerlerin cep telefonu numarası, spor salonlarının parmak izi, iş verenlerin ise din ve ırk gibi bilgileri isteme yetkisi bulunmuyor.

Otellerde kaç çocuk ücretsiz?

2 çocuk ücretsiz oteller ile çocuklu aileler kolaylıkla tatillerini planlayabilir, özel indirimlerin sahibi olabilir ve bütçeleri doğrultusunda bir tatil yapabilirler. 2 çocuk ücretsiz oteller, iki çocuğa ücretsiz olarak konaklama imkanı sunan oteller anlamına gelmektedir.

Otellerde çocuk ücretsiz mi?

İki çocuk ücretsiz oteller, tüm yurt içi destinasyonlarda bulunan iki çocuğun ücretsiz olarak konaklayabileceği otelleri kapsamaktadır.

16 yaşında uçağa tek binebilir mi?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler. 7-12 yaş arası çocuk yolcularımız uçuşlarımızda tek başlarına veya refakat hostesi ile birlikte seyahat edebilirler.

20 Yaş Altı Velisiz otelde kalabilir mi?

Otel rezervasyonu bulunan 20 yaş altı gençler ve çocuklar ise yanlarında veli/vasisinin bulunması şartıyla konaklama rezervasyonunun başlangıç zamanı ile konaklama tesisine ulaşım süresi içerisinde rezervasyonu olduğunu belgelemek/ibraz etmek kaydıyla herhangi bir izin almaksızın özel ve toplu ulaşım araçlarıyla ...

Otel işlemlerinde kimlik bilgileri neden istenir?

Böylece otelde konaklayan misafirler kolluk kuvvetleri tarafından da görülebiliyor ve kayıt altına alınıyor. Otele gelen misafirin kimliğinin fotokopisinin çekilmesi ise zorunlu değil. ... Bir çok otel respesiyonda bekleme yaşanmaması için misafirlerin kimlik ya da pasaport fotokopilerini çekip daha sonra sisteme işliyor.

Oteller kaç yaş çocuk ücretsiz?

0-14 Yaş Ücretsiz Oteller Nerelerde Bulunmaktadır Ülkemizin her bölgesinde tatil için elverişli alanlar bulmak mümkün. Fakat tatil için en çok tercih edilen bölgeler Akdeniz ve Ege bölgeleridir. Bu bölgelerdeki 0-14 yaş ücretsiz oteller ile aile boyu unutulmaz bir tatil deneyimini yakalayabilirsiniz.