Geveze hangi radyoda çıkıyor?

İçindekiler:

  1. Geveze hangi radyoda çıkıyor?
  2. Süper FM Geveze kimdir?
  3. Geveze hangi radyoda 2020?
  4. Geveze Show u kim sunuyor?
  5. Emre Turhan hangi radyoda?
  6. JOZI zalma aslen nereli?
  7. Kuru gürültü hangi radyoda?
  8. Kral Pop Bay J kim?
  9. Kral Pop Bay J Kimdir?
  10. Bay J hangi radyoda program yapıyor?

Geveze hangi radyoda çıkıyor?

Geveze'nin Oyunu” isimli programıyla hafta içi her gün 6.30 ile 10.00 saatleri arasında Süper FM'de mikrofon başında olan ünlü radyocu, Karnaval Media Group'tan ayrılarak Power FM ile el sıkıştı.

Süper FM Geveze kimdir?

Gerçek adı Jozi Zalma'dır, ancak “Geveze” diye tanınır. Çocukluğunun yazları Büyükada'da geçti. 14-15 yaşlarında küçük FM vericileri yapar, teypten vericiye bağlantı yapıp radyo yayınları yaparmış. İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.

Geveze hangi radyoda 2020?

Süper Fm'den Ayrılan Geveze Yakında Power Fm'de.. 08 Ocak 2020 tarihinde yayınlandı.

Geveze Show u kim sunuyor?

Jozi Zalma (Geveze) kimdir, Radyocu, Dj. Radyo program sunucusu, müzisyen, Takma adı Geveze. Jozi Zalma (Geveze), tarihinde istanbul, Üsküdar'da doğmuştur. Gerçek adı Jozi Zalma'dır, ancak “Geveze” diye tanınır.

Emre Turhan hangi radyoda?

Number 1 FM'de Opet Sponsorluğunda “Emre Turhan Morning Show” adlı bir radyo programı sundu. Metro FM ve Süper FM'de yaptığı akşam show'unun ardından Virgin Radio'ya transfer oldu ve Günaydın A.Ş isimli bir sabah show'u sunuyor.

JOZI zalma aslen nereli?

Jozi Zalma (Geveze), tarihinde istanbul, Üsküdar'da doğmuştur. Gerçek adı Jozi Zalma'dır, ancak “Geveze” diye tanınır. Çocukluğunun yazları Büyükada'da geçti. 14-15 yaşlarında küçük FM vericileri yapar, teypten vericiye bağlantı yapıp radyo yayınları yaparmış.

Kuru gürültü hangi radyoda?

Radyo programcısı Emre Turhan, Metro FM'de 'Kuru Gürültü' adlı programıyla dinleyicilerine seslenecek...

Kral Pop Bay J kim?

Jerfi Benveniste ya da bilinen adıyla Bay J (7 Aralık 1970), Türkiye'de üne sahip İtalya vatandaşı Türk radyocu ve DJ'dir. 'den başlayarak NTV'de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sundu.

Kral Pop Bay J Kimdir?

Jerfi Benveniste ya da bilinen adıyla Bay J 7 Aralık 1970 doğumlu Türk radyocu ve DJ'dir. Babası İtalyandır. 'den başlayarak NTV'de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sundu.

Bay J hangi radyoda program yapıyor?

Başarılı radyocu Bay J, hafta içi her gün Kral Pop Radyo'da dinleyicilerle buluşacak. pazartesi gününden itibaren eğlenceli sunumuyla mikrofon başına geçecek olan ünlü radyocu, 18.00 ile 20.00 saatleri arasında “Bay J Show” adlı programıyla yayında olacak.