Rosense ürünleri doğal mı?

İçindekiler:

  1. Rosense ürünleri doğal mı?
  2. Rosense nerenin malı?
  3. Rosense krem nerede satılır?
  4. Rosense krem ne işe yarar?
  5. Rosense gül suyu içilir mi?
  6. Rosense Nemlendirici maske nasıl kullanılır?
  7. Rosense gül suyu Nasıl Kullanılır?

Rosense ürünleri doğal mı?

% 100 Doğal, Hiçbir katkı maddesi içermez. SADECE % 100 DOĞAL GÜLSUYU CİLDİ CANLANDIRIR. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilen Rosense doğal Gülsuyu hiçbir katkı maddesi içermez. Doğal tonik etkisi ile cildinizi nemlendirir ve doğal nem dengesine kavuşturur.

Rosense nerenin malı?

Merkezi Isparta'da bulunan Rosense halen 90 kişilik personel kadrosu ile sektörün önde gelen şirketlerinden biridir.

Rosense krem nerede satılır?

Watsons'ta bulabileceğiniz Rosense ürünleri sayesinde güllerin besleyici ve iyileştirici özelliklerini cildinize sunabilirsiniz.

Rosense krem ne işe yarar?

Rosense Nemlendirici Yüz Kremi; yağlılık hissi vermeden nemlendirir. Gün boyu cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur.

Rosense gül suyu içilir mi?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan alınan izin belgesi ile artık GÜLBİRLİK'in şirketi olan Rosense markalı gül sularının içiminde herhangi bir sıkıntı olmayacak. Gıda maddesi olarak kullanılabilecek.

Rosense Nemlendirici maske nasıl kullanılır?

Rosense Nemlendirici Maske 100ML Kullanımı: Nemlendirici Maske kullanılışı; Banyodan sonra göz çevresini açık bırakacak şekilde cildinize uygulayınız ve cilt tarafından emilmesini sağlayınız. Su ile durulamayınız. Cilde yoğun nemi sağlayabilmek için banyodan sonra kullanılmasını tavsiye ederiz.

Rosense gül suyu Nasıl Kullanılır?

Kullanımı: Cilt tipinize göre, (temizleme köpüğü veya temizleme sütü ile) temizlenmiş cilde pamuk yardımı ile ( göz çevresi hariç) günde 2 kez uygulanır.