MESS Eğitim Bursu Kaç Para?

İçindekiler:

  1. MESS Eğitim Bursu Kaç Para?
  2. MESS bursu nasıl alınır?
  3. MESS kodlama eğitimi nedir?
  4. MESS bursu kimlere verilir?
  5. Piktes bursu ne kadar?
  6. Meslek lisesi burs ne zaman yatacak?
  7. MESS üyesi nasıl olunur?
  8. MESS yarınım nedir?
  9. Piktes bursu ne demek?
  10. Piktes burs nedir?
  11. MESS Teknoloji Merkezi hangi firmalar?
  12. Pıctes projesi hangi illerde?
  13. Pıctes Projesi Nedir?
  14. Piktes bursu ne kadar 2020?

MESS Eğitim Bursu Kaç Para?

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında burs tutarı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Plastik Teknolojisi, Tasarım Teknolojisi ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında okuyan öğrenciler için ...

MESS bursu nasıl alınır?

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında ilk kez başvuru yapacaklar; www.messegitimbursu.com internet adresine girerek yeni üye kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Internet sitesinde yer alan GIRIS butonundan burs portalını açınız. Portalda yer alan Öğrenci Kayıt kısmından üye kaydınızı oluşturunuz.

MESS kodlama eğitimi nedir?

MESS kodlama eğitimleri, öğrencilerin ders dışı içeriklerle kendilerini geliştirmesine ve dijital okuryazarlığın artırılmasına önemli katkı sağlıyor. MESS eğitimlerinde, kodlamayla ilgili temel kavramlardan başlayan ve çok talep gören yazılım dillerine kadar uzanan kapsamlı bir içerik yer alıyor.

MESS bursu kimlere verilir?

MESS Mesleki Eğitim Bursu, MESS üyesi işyerlerinde çalışanların lise düzeyinde ve metal işkoluna yönelik bölümlerde mesleki eğitim gören çocuklarına veriliyor.

Piktes bursu ne kadar?

Bu destekler, aylık 235 TL nakit desteği ve yılda bir defaya mahsus 470 TL okula dönüş desteğinden oluşmaktadır. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında 340 TL aylık burs ve okula dönüş desteği ise 680 TL ödenecektir.

Meslek lisesi burs ne zaman yatacak?

Burs kazananlara Ekim ayı itibariyle geçerli olacak şekilde en geç Aralık ayında ilk ödeme yapılır, sonraki aylarda ise aylık olarak ödenmeye devam edilir. Burslar, Ekim-Haziran arası (9 ay) ödenmektedir.

MESS üyesi nasıl olunur?

Üyelik, “gerçek kişi” işverenin bizzat, “tüzel kişi” işverenin ise yetkililerinin, örneğine uygun üç nüsha üye kayıt fişini doldurup imzalayarak Sendikaya vermeleri ve Yönetim Kurulu'nun kabulü ile kazanılır.

MESS yarınım nedir?

MESS Üstün Başarı Bursu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile yapılan iş birliği kapsamında metal sektörüne yönelik alanlarda eğitim gören ve yüksek başarı gösteren 100 öğrenciye verilen karşılıksız bir mesleki eğitim bursudur.

Piktes bursu ne demek?

'Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES)' kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında, mesleki ve teknik Anadolu liseleri ve mesleki eğitim merkezlerinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi 18 bin Türk ve geçici koruma altında olan yabancı uyruklu öğrenciye burs verilecek.

Piktes burs nedir?

PİKTES Mesleki Eğitim Burs Desteğine okulumuz öğrencilerinden ihtiyaç sahibi tüm öğrencilerimiz ve tüm yabancı kökenli öğrencilerimiz başvurabilmektedir. ... Piktes Mesleki Eğitim Burs Desteği her öğrenciye 470 TL Okula Dönüş Desteği (başlangıçta bir kereye mahsus), aylık düzenli olarak ise 235 TL'den oluşmaktadır.

MESS Teknoloji Merkezi hangi firmalar?

  • ABB POWER GRIDS TURKEY ELEKTRİK SAN. A.Ş. ...
  • ADİENT TURKEY SEATİNG OTOMOTİV LTD. ŞTİ. ...
  • AKIM METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Adres: Beylikbağı Mah. ...
  • AKPLAS PLASTİK KALIP SAN. VE TİC. A.Ş. ...
  • AKSEM PLASTİK METAL KALIP SAN. VE TİC. ...
  • AKWEL BURSA TURKEY OTOMOTİV A.Ş. ...
  • APERAM PASLANMAZ ÇELİK SAN. ...
  • AR GRUP MAKİNE SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Daha fazla öğe...

Pıctes projesi hangi illerde?

26 PIKTES uygulama ilinde (Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Yalova) Proje kapsamında istihdam edilen Türkçe öğreticileri, Türkçe/ ...

Pıctes Projesi Nedir?

«Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi» projesi Milli Eğitim Bakanlığı ile AB Türkiye Delegasyonu arasında «Türkiye'deki Suriyeli Mülteciler için Mali İmkan» anlaşması (FRIT) çerçevesinde imzalanan sözleşme ile Suriyeli çocukların Türk Eğitim Sistemine entegrasyonunda Milli Eğitim ...

Piktes bursu ne kadar 2020?

Piktes Mesleki Eğitim Burs Desteği her öğrenciye 470 TL Okula Dönüş Desteği (başlangıçta bir kereye mahsus), aylık düzenli olarak ise 235 TL'den oluşmaktadır. Burs başvuru işlemleri için 28/09/2020-02/10/2020 tarihleri arasında okul idaresine müracaat etmeleri gerekmektedir.