TEB kredi kartı nakit avans nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. TEB kredi kartı nakit avans nasıl çekilir?
  2. TEB nakit avans nedir?
  3. Kredi kartı nakit avans limiti ne kadar?
  4. Kredi kartından para çekme faizi ne kadar?
  5. Banka kartı nakit avans nedir?
  6. Nakit çekim faizi ne kadar?

TEB kredi kartı nakit avans nasıl çekilir?

Dilediğiniz zaman kısa süreli acil ihtiyaçlarınız için TEB kredi kartlarınızla nakit avans çekebilirsiniz. Hangi kanallardan nakit avans çekebilirim: Ceptepara ( NAKIT boşluk kartınızın son 4 hanesini 4616'ya SMS gönderin, nakit avans teklifiniz cebinize gelsin.)

TEB nakit avans nedir?

TEB Kredi Kartınız'la nakit limitiniz kadar parayı 7 gün 24 saat anında çekin, 12 aya varan taksitlerle ödeyin. Hangi kanallardan taksitli nakit avans çekebilirim: Ceptepara ( PARA boşluk kartınızın son 4 hanesini 4616'ya SMS gönderin, taksitli nakit avans teklifiniz cebinize gelsin.)

Kredi kartı nakit avans limiti ne kadar?

Taksitli nakit avans işlemi kart hamilinin işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, günlük minimum işlem tutarı 100 TL, maksimum işlem tutarı ise 10.000 TL'dir.

Kredi kartından para çekme faizi ne kadar?

*2021 yılı 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere akdi faiz (nakit çekiminde uygulanabilecek en yüksek faiz) aylık %1,98'dir. Neredeyse tüm kredi kartlarının nakit çekim işleminde akdi faiz uygulanır.

Banka kartı nakit avans nedir?

Nakit avans, kredi kartlarının limiti doğrultusunda ve belirli şartlar altında dilenen saat nakit ihtiyacının karşılanabildiği bir nevi kredi çeşididir. Nakit avans için kredi ile kredi kartının birleştirilmesi ile ortaya çıkan bir hizmet şekli açıklaması da sıklıkla kullanılmaktadır.

Nakit çekim faizi ne kadar?

*2021 yılı 1 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere akdi faiz (nakit çekiminde uygulanabilecek en yüksek faiz) aylık %1,98'dir. Neredeyse tüm kredi kartlarının nakit çekim işleminde akdi faiz uygulanır.