Yüzdeki tüyler nasıl Sarartılır evde?

İçindekiler:

  1. Yüzdeki tüyler nasıl Sarartılır evde?
  2. Papatya Suyu yüzdeki tüyleri sarartır mı?
  3. Papatya suyu kol kıllarını sarartır mı?
  4. SESU renk açıcı krem ne işe yarar?
  5. Tüy sarartıcı kremler nasıl kullanılır?

Yüzdeki tüyler nasıl Sarartılır evde?

Limon suyu ile tüy sarartma 1 su bardağı suyun içerisinde 1 adet limonu sıkıp ekleyin ve iyice karıştırın. Elde edilen karışımı pamuk yardımıyla sararmasını istediğiniz tüylerin üzerine sürün ve bu şekilde birkaç saat boyunca güneş ışığı altında bekleyin. Tüylerinizin sarardığını gördükten sonra ılık suyla durulayın.

Papatya Suyu yüzdeki tüyleri sarartır mı?

Tüy sarartan papatya suyu; Papatya suyunun yapılıp tüylerin sararmasını istediğiniz bölgeye sürülmesi gerekiyor. ... Bunu değerlendirmeniz durumunda, direkt olarak papatya suyunun kullanılması ile tüylerinizin sararmasını sağlayabilirsiniz.

Papatya suyu kol kıllarını sarartır mı?

Tüy sarartan papatya suyu; Güneş ışığı çok daha hızlı şekilde tüylerinizin sararması için avantajlı olacaktır. Bunu değerlendirmeniz durumunda, direkt olarak papatya suyunun kullanılması ile tüylerinizin sararmasını sağlayabilirsiniz.

SESU renk açıcı krem ne işe yarar?

Papatya özleri ile zenginleştirilmiş olan Sesu Tüy Sarartıcı Krem, ferahlık veren yapısıyla, koyu renkli tüylerin görünümünü azaltır. Tüyleri güçlendirmeden sarartan formülü sayesinde kol ve bacak bölgelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yüz, kaş, kirpik, göğüs, perianal ve genital bölgede kullanıma uygun değildir.

Tüy sarartıcı kremler nasıl kullanılır?

2 ölçek sarartıcı krem ile 1 ölçek activatör kremi karıştırma kabı içinde spatula ile iyice karıştırınız. Hazırladığınız karışımı rengini açmak istediğiniz tüylerin üzerine tüyleri tamamen kaplayacak şekilde spatula ile sürünüz. Tüylerin yoğunluğuna göre 3-10 dakika bekleyiniz ve ılık su ile iyice durulayınız.