Spor Toto misli ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Spor Toto misli ne işe yarar?
  2. Misli oynamak nedir?
  3. Sistem kuponu nedir?
  4. Nesine de misli ne demek?
  5. Iddaa sistem 3 4 ne demek?
  6. Sistem kolon nedir?
  7. Spor Toto'da 12 bilen kaç para alır?
  8. Iddaa sistem ne demek?
  9. Misli com resmi mi?

Spor Toto misli ne işe yarar?

Tahmininden emin olmayan veya şansını artırmak isteyen üyelerimiz, aynı maç için birden fazla tahminde bulunma şansına sahiptir. Oynanılan kuponun olası ikramiye miktarını artırmak için misli seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Maç sonuçları için birden fazla tahminde bulunularak, SİSTEMLİ olarak oynanabilir.

Misli oynamak nedir?

Bir kuponun ücretini ve buna karşılık kazanılacak ikramiye tutarını artırmak için kullanılır. Her satırda yalnızca bir kutucuk işaretlenir. İşaretlenen kutucuk ile satır başındaki sayı (1, 10, 100, 1000) çarpılır ve her satır toplanır.

Sistem kuponu nedir?

Sistem kupon nedir? "Sistemli kupon", tahminlerinize yanılma payı bırakarak, yapılan sistem alt kuponların bazılarıyla kazanma şansınızı artırmaktır. Sistemli kupon oynadığınızda, oynadığınız maç sayısı ve seçtiğiniz sistem dahilinde, kuponunuzda sistem alt kuponları oluşturulur.

Nesine de misli ne demek?

Misli nedir? Oynadığınız kupona karşılık gelecek ikramiyeyi katlamak için kullanılan bir katsayıdır. Örneğin: hazırladığınız kuponda Misli değerini 250 seçerseniz, kuponunuza 250 TL yatırmış olursunuz ve kuponunuzda belirtilen ikramiye oranının 250 mislisini kazanabilirsiniz.

Iddaa sistem 3 4 ne demek?

Sistem 3 4 oynamak için kuponda en az 4 maçın olması gerekir. ... Sistem 3 4 mantığı şöyledir: Eklenen en az 4 adet maçtan 3 tanesi doğru tahmin edildiğinde sistem 3 olarak kazanç elde edilir.

Sistem kolon nedir?

Sistem kuponu içinde görünmeyen çok sayıda kuponlar türetilmiş olunur. Maç sayısı ve maç sayısına göre işaretlenen X ya da X sayıda maç dahilinde birden fazla kolon oluşturulur doğru tahmin edilen maç sayısı işaretlenen maç sayısı ile eşit ya da fazlaysa kupon sonuçlanır.

Spor Toto'da 12 bilen kaç para alır?

Spor Toto İkramiye Bilgileri
Maç SayısıAdetKazanç
15 BİLEN10 ADET186.714,18 TL
14 BİLEN452 ADET2.360,48 TL
13 BİLEN6607 ADET161,48 TL
12 BİLEN53195 ADET25,07 TL

Iddaa sistem ne demek?

Tüm kolonlardan kazancınız hesaplanıp her kolonun kazancı toplanarak kuponunuzdan kazandığınız miktar hesaplanmış oluyor. İddaa sistem oynadığınızda sistem rakamı kadar maçı doğru tahmin etmeniz gerekiyor. Eğer her kolonda sistem sayısı kadar maçı doğru tahmin etmemişseniz iddaa kuponunuz yatmış oluyor.

Misli com resmi mi?

Misli.com, Misli Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. tarafından 15 Temmuz 2009 tarihinde Spor Toto Teşkilatı ile yapılan sözleşme ile, spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli bahis oyunlarını dünya standartlarında üyelerine sunan yasal elektronik bayiidir.