AÖL fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. AÖL fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?
  2. AÖF sınavına anahtar alınıyor mu?
  3. AÖL sınavına resimsiz kimlikle girilir mi?
  4. Bursluluk sınavına resimsiz kimlikle girilir mi?
  5. AÖL sınava giderken ne gerekli?

AÖL fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?

1. Öğrenci numarasını girdikten sonra “Listele” butonuna basınız. 2. Öğrenci bilgileri ekranda görüldükten sonra, “Bilgi Düzenleme” menüsü altındaki “Resim Ekle“ seçeneğine tıklayınız.

AÖF sınavına anahtar alınıyor mu?

İbrahim bey, anahtar ile sınava girmenizde herhangi bir sakınca yoktur.

AÖL sınavına resimsiz kimlikle girilir mi?

AÖL sınavına süresi dolmamış geçerli bir kimlikle girilebilir. ... Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır.

Bursluluk sınavına resimsiz kimlikle girilir mi?

T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ya da T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı geçerli kabul edilecek. Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler, sınava kesinlikle alınmayacak.

AÖL sınava giderken ne gerekli?

Adayların sınava girerken; geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartı ve Sınav Giriş Belgesini de yanında bulundurmaları yararlarına olacaktır.