Uncharted Nathan Drake Collection PS4 Türkçe mi?

İçindekiler:

  1. Uncharted Nathan Drake Collection PS4 Türkçe mi?
  2. Uncharted ™ The Nathan Drake Collection nedir?
  3. Uncharted Nathan Drake Collection kac saat?
  4. Uncharted 1 Türkçe mi?
  5. Uncharted The Nathan Drake Collection PS4 kaç gb?
  6. Nathan Drake Collection kaç gb?
  7. Uncharted The Nathan Drake Collection içinde ne var?
  8. Uncharted serisi kaç oyun?
  9. Days Gone devam edecek mi?
  10. Uncharted Nathan Drake Collection PS4 kaç gb?
  11. Uncharted 4 kaç gb?

Uncharted Nathan Drake Collection PS4 Türkçe mi?

Işıklandırmalar ve kaplamalar ile PS4 teknolojisini sonuna kadar kullanan Uncharted: The Nathan Drake Collection, tamamen Türkçeleştirilmiş oyun mekanikleri ve seslendirmeleri ile de her kesimden kullanıcıya ulaşmayı amaçlıyor.

Uncharted ™ The Nathan Drake Collection nedir?

PlayStation 4'e özel olarak çıkarılan Uncharted The Nathan Drake Collection, bildiğiniz üzere üçüncü kişi bakışıyla yönetilen bir oyun. Bu açıdan oyunun Tomb Raider'ı andırdığı da söylenebilir. Hatta oyunun yapımcısının da Tomb Raider üzerine önemli bir demeci vardı: "Oyunu geliştirirken Tomb Raider'dan esinlendik".

Uncharted Nathan Drake Collection kac saat?

Uncharted The Nathan Drake Collection, toplamda üç oyuna, 80'den fazla kostüme ve Türkçe altyazı seçeneğine sahip olmamızı sağlıyor. Uncharted The Nathan Drake Collection'daki her oyun, yaklaşık 10 saat sürüyor ve oynanış kabiliyetinize/zorluk seviyenize göre bu süre uzayabiliyor.

Uncharted 1 Türkçe mi?

Bomba kısmı ise sadece dil desteği değil "Türkçe seslendirmeler" de ekleniyor! Yani Uncharted 1 ve 2'de normalde olmayan Türkçe sesler bu sefer PS4'te oynarken tamamen Türkçe olarak oynanabilecek ve İngilizce yerine Türkçe olacak olan oyun tamamıyla anlaşılır bir şekilde oynanabilecek!

Uncharted The Nathan Drake Collection PS4 kaç gb?

Uncharted serisine çıkan üç ana oyunu PlayStation 4'e aktaracak olan Uncharted: The Nathan Drake Collection'un boyutu belli oldu. Belirtilenlere göre oyun PS4'e kurulduktan sonra tam 44.46 GB'lık bir boyut kaplıyor.

Nathan Drake Collection kaç gb?

Uncharted serisine çıkan üç ana oyunu PlayStation 4'e aktaracak olan Uncharted: The Nathan Drake Collection'un boyutu belli oldu. Belirtilenlere göre oyun PS4'e kurulduktan sonra tam 44.46 GB'lık bir boyut kaplıyor.

Uncharted The Nathan Drake Collection içinde ne var?

Uncharted: The Nathan Drake Collection™ sadece şu oyunlar için tekli oyuncu modunu içerir: Uncharted: Drake's Fortune™, Uncharted 2: Among Thieves™, ve Uncharted 3: Drake's Deception™.

Uncharted serisi kaç oyun?

Ana seri, 2007'de PlayStation 3'te yayınlanan Uncharted: Drake's Fortune ile başladı, ardından devam oyunları Uncharted 2: Among Thieves (2009), Uncharted 3: Drake's Deception (2011) ve son oyun Uncharted 4: A Thief's End, 2016'da PlayStation 4'te yayınlandı.

Days Gone devam edecek mi?

PlayStation 4 döneminde platformun en önemli oyunlarından biri olan ve geçtiğimiz aylarda PC için de duyurulan Days Gone'ın devam oyunu iptal edildi. ... Bend Studio'nun şu anda bulunan iki ekibinden biri çok oyunculu bir oyunun geliştirilmesi için yardım ediyor.

Uncharted Nathan Drake Collection PS4 kaç gb?

Yeni nesil konsollara geçişle beraber oyunların boyutları da kat kat artmaya başladı. Uncharted serisine çıkan üç ana oyunu PlayStation 4'e aktaracak olan Uncharted: The Nathan Drake Collection'un boyutu belli oldu. Belirtilenlere göre oyun PS4'e kurulduktan sonra tam 44.46 GB'lık bir boyut kaplıyor.

Uncharted 4 kaç gb?

Son günlerin en çok konuşulan oyunu olan Uncharted 4'ün boyutu belli oldu. Oyunun 50 GB yer kaplayacağı ortaya çıktı. Ayrıca ilk gün yaması da şimdiden yayınlandı. 5 GB boyutundaki yama multiplayer moda girmenizi sağlamasının yanı sıra teknik olarak da oyuna katkı sağlıyor.