Göcek D Marin kimin?

İçindekiler:

  1. Göcek D Marin kimin?
  2. D-Resort Göcek kaç yıldızlı?
  3. Göcek'te kaç marina var?
  4. Göcek Marina kime satıldı?
  5. Göcek mi Göcek mi?
  6. D-Marin nerelerde var?
  7. Göcek koyları hangi ilimizde?
  8. Göcek Koyu nerenin?

Göcek D Marin kimin?

Doğuş Grubu'nun Mayıs ayında açılacak olan oteli D-Resort Göcek, denizin dağlarla muhteşem buluşmasına ev sahipliği yapan yatçılık cenneti Göcek'in merkezinde yer alıyor.

D-Resort Göcek kaç yıldızlı?

Göcek Marina'den 100 metre uzaklıkta bulunan 4 yıldızlı D-Resort Gocek Special Category adlı otel, Lime Beach Club'den yürüyerek 15 dakikalık mesafede samimi odalar sunar. Konuklar tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi'nin yanı sıra açık havuz, ücretsiz özel otopark, güneş terası gibi olanakların keyfini çıkarabilirler.

Göcek'te kaç marina var?

Mavi yolculukta ilk durak olan Göcek'te gerek yelkenli gerek motoryat gibi tüm teknelere ev sahipliği yapan altı adet marinası vardır.

Göcek Marina kime satıldı?

Göcek'te marinaların bulunduğu noktada Seka iskelesi olarak bilinen toplam metrekarelik liman ve iskele Sümerbank'a aitti. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümerbank'ın özelleştirilmesinin ardından liman ve iskeleyi, 2019'da ihaleyle satışa çıkardı.

Göcek mi Göcek mi?

Göcek, Muğla (ili)'nde Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Göcek Mahallesi adı geçmişte yerleşim bölgesinde bulunan Göçek adlı gruptan gelmiştir.

D-Marin nerelerde var?

D-Marin
  • Türkiye. Didim.
  • B.A.E. Dubai Harbour.
  • Hırvatistan. Borik.
  • Yunanistan. Gouvia.
  • Karadağ Portonovi.

Göcek koyları hangi ilimizde?

Bu şirin kasabayı incelerken Göcek hangi bölgede diye soracak olursanız, Ege Bölgesi'nde bulunduğunu bilmelisiniz. Tipik bir Ege kasabası havasında olan bu şirin belde huzuru ve güler yüzlü insanlar ile öne çıkıyor. Muğla iline bağlı olan Göcek, sezon boyu yerli yabancı çok sayıda misafirliğe ev sahipliği yapıyor.

Göcek Koyu nerenin?

Göcek koyları nerede, nasıl gidilir? Göcek, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı, Fethiye'ye uzaklığı yaklaşık 28 kilometre olan, son yıllarda adından sıkça bahsettiren, lüks bir tatil beldesidir. Dalaman ile Fethiye arasında bulunan Göcek, Dalaman Havalimanı'na yaklaşık 25 dakika uzaklıktadır.