Akçay'da deniz var mı?

İçindekiler:

  1. Akçay'da deniz var mı?
  2. Akçay Ege mi?
  3. Edremit hangi şehire bağlı?
  4. Akçay denizi Marmara mı Ege mi?

Akçay'da deniz var mı?

Edremit'e 9 km mesafedeki Akçay beldesi sahil şeridiyle başlı başına bir plajlar merkezi. Akçay sahilinin her yerinden denize girmek mümkün. Sarıkız Plajı, Belediye Halk Plajı ve Zeytinli Belediyesi halka açık üç önemli plaj.

Akçay Ege mi?

Bu haftaki rotamız Güney Marmara'nın cennet köşesi, Ege Denizi'nin kıyısında bir huzur kenti olan Akçay'a olacak. ... Akçay, büyükşehir yasasından sonra Balıkesir - Edremit'e bağlı bir mahalle statüsünde yer alıyor.

Edremit hangi şehire bağlı?

Batıda Ege Denizi ve Ayvacık ilçesi, kuzeyde Bayramiç ve Yenice ilçeleri, Doğuda Havran ilçesi, güneyde Burhaniye ilçesi ile çevrilidir. Edremit Marmara Bölgesi'nin Güney Marmara Bölgesi içinde Balıkesir İline bağlı , yüzölçümü 708 km² olan Edremit'in 15 Mahallesi, 5 beldesi ve 20 köyü vardır.

Akçay denizi Marmara mı Ege mi?

Bu haftaki rotamız Güney Marmara'nın cennet köşesi, Ege Denizi'nin kıyısında bir huzur kenti olan Akçay'a olacak. Efsanelerin bol olduğu İda Dağı'nın hemen yanıbaşında ve zeytin ağaçlarının bol olduğu bir coğrafyada bulunan Akçay, bağlı olduğu ilçesi Edremit'e 8 kilometre uzaklıktadır.