Tursab Başkanı kim oldu?

İçindekiler:

  1. Tursab Başkanı kim oldu?
  2. Türsab kimdir?
  3. Yusuf Alfat kimdir?
  4. Tursab BTK ne demek?
  5. TÜRSAB ne yapar?
  6. Tursab Şikayet Nasıl Yapılır?
  7. TÜRSAB belgesi nasıl alınır?
  8. Detur sahibi kim?
  9. Türsab seçimleri kaç yılda bir yapılır?

Tursab Başkanı kim oldu?

Sandıklar saat 17.00'de kapandı. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarının seçimi için sandık başına 4 bin 45 TÜRSAB üyesi seyahat acentası gitti. Oy sayım işlemi Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. 4 bin 45 oyun 'nu alan Firuz B. Bağlıkaya, yeniden TÜRSAB Başkanı seçildi.

Türsab kimdir?

Türkiye Seyahat Acenteları Birliği, kısa adıyla TÜRSAB, tarihinde yürürlüğe giren 1618 sayılı kanun ile kurulmuş, seyahat acentelarının kuruluş işlemlerinden itibaren tüm işlemlerinde yetkili kurumdur.

Yusuf Alfat kimdir?

Balıkesir Üniversitesi'nde Yörük Türkmen Kültürünü Araştırma Topluluğu'na Kurucu Başkanlık yaptı ve Büyük Düşünen Gençlik Platformu'nu kurdu. Balıkesir Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeliği de yapan Alfat, halihazırda Alfat Tur bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Tursab BTK ne demek?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetmeliği değişti. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklik sonucunda; TÜRSAB Yöre Temsil Kurullarının (YTK) isimleri Seyahat Acentalarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda Bölge Temsil Kurulu (BTK) olarak değiştirildi.

TÜRSAB ne yapar?

TÜRSAB'ın amacı, seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk Turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmaktır. ... TÜRSAB, hem yönetim hem de denetim görevi üstlenerek seyahat acentalarının belli bir hizmet kalitesinde hizmet vermesini sağlamaktadır.

Tursab Şikayet Nasıl Yapılır?

İlgili şikayetler "444 45 50" ve "0212 259 84 04" numaralı telefonlardan ya da "tursab@tursab.org.tr" elektronik posta vasıtasıyla TÜRSAB'a ulaştırılabilecek.

TÜRSAB belgesi nasıl alınır?

Türsab Belgesi Nasıl Alınır
  1. imza sirküleri. ...
  2. Faaliyet belgesi. ...
  3. Ticaret sicil gazetesi. ...
  4. Sicil tasdiknamesi. ...
  5. Ortakların kimlik fotokopileri. ...
  6. Enformasyon memuru- kokartlı rehber – turizm otelcilik mezunu alanlarından birine ait şartlara sahip personele ait evrak.
  7. Başvuru formları

Detur sahibi kim?

1957 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, ardından da 1979 yılında Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce bölümünden mezun oldu.

Türsab seçimleri kaç yılda bir yapılır?

(2) Genel Kurul, Kanun gereği 3 (üç) yılda bir Kasım ayında olağan olarak toplanır. Ayrıca yönetim kurulu ve Bakanlıkça re'sen olağanüstü olarak toplantıya çağrılabilir.