Turkcell hotspot 2 GB nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell hotspot 2 GB nedir?
  2. Hotspot 2 GB kac gunluk?
  3. Turkcell hotspot 2 GB nasıl iptal edilir?
  4. Turkcell hotspot internet ne demek?
  5. Hotspot 2 nedir?
  6. Turkcell paketi nasıl iptal edilir?
  7. Turkcell hotspot paketi ne ise yarar?
  8. Hotspot paketi ne demek?
  9. Rahat paket nasıl iptal edilir?

Turkcell hotspot 2 GB nedir?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 19 TL'dir. Faturalı müşterilerimiz, Hotspot 2GB paketini ayda 1 kez kullanabilir ve paket iptal edilmedikçe her ay yenilenir.

Hotspot 2 GB kac gunluk?

Faturasız müşterilerimiz, Hotspot 2GB paketini tüm satış kanalları toplamında 1 ay içerisinde 4 kez alabilir. Faturasız hatlarda her ay yenilenmez, kullanmak istenilen ay tekrar alınır.

Turkcell hotspot 2 GB nasıl iptal edilir?

IPTAL PAYLAS 2GB yazıp 2200'a SMS göndererek paketi iptal edebilirsiniz.

Turkcell hotspot internet ne demek?

Hotspot kablosuz yerel ağdan internete erişim olanağı sağlayan bölgedir. WiFi teknolojisini kullanır. Kafelere, alışveriş merkezlerine, tren istasyonlarına, restoranlara, süpermarketlere, kampüslere, hastanelere ve bunun gibi birçok kamusal alana uygulanabilir.

Hotspot 2 nedir?

Hotspot 2.0 ağları, halka açık Wi-Fi bağlantı noktalarına bağlanmayı daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış yeni bir kablosuz standarttır. Windows 10'un en son sürümünde, macOS 10.9 veya daha yenisinde, Android 6.0 veya daha yenisinde ve iOS 7 veya daha yenisinde desteklenirler.

Turkcell paketi nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal ederim? İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell hotspot paketi ne ise yarar?

Cebinizdeki 4.5G hızında internet artık tüm cihazlarınızda! Aylık tüm vergiler dahil 49 TL'dir. Hotspot paketi kapsamında saptanamayan veri kullanımları paket dışı olarak ücretlendirilebilir. ...

Hotspot paketi ne demek?

Hotspot, akıllı telefon kullanıcılarının kendi kullandıkları mobil veriyi, diğer bir cihazla paylaşmasına imkan veren bir sistemdir. Hemen her akıllı telefonda bulunan bu özellik, şifre ile erişim sağlanmasına olanak sağlamaktadır.

Rahat paket nasıl iptal edilir?

Turkcell rahat paketini iptal etmek için Aylık paket iptali ve tekrarlı paket alımı iptali için IPTAL RAHAT3GB yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.