Uşak doğalgaz kimin?

İçindekiler:

  1. Uşak doğalgaz kimin?
  2. Doğalgaz aboneliği nasıl Açtırılır?
  3. Doğalgaz aboneliğini başkası kapatabilir mi?
  4. UDAS kimin?
  5. 187 neresi?
  6. Doğalgaz aboneliğini nasıl iptal ettirebilirim?

Uşak doğalgaz kimin?

UDAŞ Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş. 2004 yılında Uşak 'lı 10 sanayici, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Uşak Belediyesi ortaklığı ile kurulmuştur.

Doğalgaz aboneliği nasıl Açtırılır?

Abonelik başvurusu için; nüfus cüzdanı ya da kimlik kartı, tapu belgesi ya da kira kontratı, ev sahibinden alınacak abonelik dilekçesi (kiracı için) ve bina tesisat numarası gerekiyor. Abonelik başvurusunun yanı sıra aynı belgeler ile doğalgaz kullanım sözleşmesi de düzenleniyor.

Doğalgaz aboneliğini başkası kapatabilir mi?

Abonelik iptal edildiğinde güvence bedeli de geri alınır. Taşınılan yerde başkası adına bir abonelik mevcutsa aynı şekilde kendi üzerine alınmalıdır.

UDAS kimin?

UDAŞ´ta Uşak´ın sayılı işadamları ortak. Ortaklar arasında Halil Ağaoğlu, İsmail karaman, Turgut Özmercan, Arif Öztan, Zeki Boz, İbrahim Kandemir , Mehmet Dülgeroğlu, Şerif Akçay´ın ortakları bulunuyor. UDAŞ´ta Uşak Belediyesininde %10 ortaklığı bulunuyor.

187 neresi?

187 Doğalgaz Arıza Hattı: Doğalgaz arıza, kesinti ve ihbar için telefon numarası Doğal gaz kesintisi ya da arıza durumlarında 187 numaralı elektrik arıza hattından ilinizdeki dağıtım şirketine telefon edebilirsiniz. Arıza hattı 7 gün 24 saat boyunca hizmet verir.

Doğalgaz aboneliğini nasıl iptal ettirebilirim?

Doğal gaz aboneliğini kapatmak için bölgenizdeki dağıtım şirketinin abone merkezine başvurun. Konut aboneleri, birçok dağıtım şirketinin sunduğu online abonelik iptali hizmetini kullanabilir. Kullanım sözleşmesinin sona ermesi için, dağıtım şirketine kalan son borcunuzu ödemelisiniz.