Yenikapı IDO dan metroya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Yenikapı IDO dan metroya nasıl gidilir?
  2. Beylikdüzünden Yenikapı ya nasıl giderim?
  3. Idoya hangi otobüs gider?
  4. Beylikdüzünden Yenikapı Marmaraya nasıl gidilir?
  5. Bursa emekten Idoya nasıl gidilir?
  6. Bursa Ido hangi Otobüs gider?
  7. Yenikapı Marmaray Ido arası kaç dk?

Yenikapı IDO dan metroya nasıl gidilir?

İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer toplu taşıma aracı, metro hattıdır. M2 Hacıosman - Yenikapı güzergahını kullanarak trafiğe takılmadan hızlıca Yenikapı İskelesi'ne varabilirsiniz. M2 hattına alternatif olarak ise, M1A ve M1B metro hatlarını da tercih edebilirsiniz.

Beylikdüzünden Yenikapı ya nasıl giderim?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonunda metrobüse binerek Küçükçekmece durağında Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Yenikapı durağında indiğinizde Yenikapı İDO İskelesi'ne ulaşabilirsiniz.

Idoya hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İdo GÜzelyalı İskelesi yakınından geçiyor: 1/GY, 104, F/1.

Beylikdüzünden Yenikapı Marmaraya nasıl gidilir?

Beylikdüzünden metrobüse binip Küçükçekmece'de inin. Küçükçekmece'de Marmaray'a aktarma yapın. Küçükçekmece'de Marmaray'a binip Yenikapı'ya gidin. Yenikapı'da Marmaray'dan indiğinizde 5 dk yürüyerek Yenikapı İDO iskelesine ulaşabilirsiniz.

Bursa emekten Idoya nasıl gidilir?

BursaRay'a binerek Mudanya Yolu istikametindeki son durak olan Emek'e giderek aktarma yapmanız gerekiyor. Ardından 1/GY Numaralı otobüsleri kullanarak İDO Bursa İskelesi'ne hızlıca gidebilirsiniz.

Bursa Ido hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İdo GÜzelyalı İskelesi yakınından geçiyor: 1/GY, 1/M, 104, 2/GM, F/1.

Yenikapı Marmaray Ido arası kaç dk?

20 DAKİKA SÜRÜYOR Her gün bu yolu kullanan bir okuyucumuzun çekip bize ulaştırdığı videodan da anlaşılacağı üzere diğer duraklar iptal edildiği için mecburen İDO önünde inen yolcular, metroya ulaşmak için hemen oradan karşıya geçemiyor.