Garanti hayat ve işsizlik sigortası nedir?

İçindekiler:

  1. Garanti hayat ve işsizlik sigortası nedir?
  2. Özel işsizlik sigortası nedir?
  3. Kredilerde işsizlik sigortası nedir?
  4. Garanti Bankası Gelir Güvencesi sigortası Nedir?
  5. Kredi kartı işsizlik sigortası ne işe yarar?
  6. Gelir güvencesi sigortası ne işe yarar?
  7. 2021 yılı işsizlik maaşı ne kadar?

Garanti hayat ve işsizlik sigortası nedir?

Bir işyerinde çalışırken, herhangi bir kasıt ve kusur olmaksızın istek dışı işinizi kaybederseniz kredi borçlarınız güvence altına alınır. İşsizlik teminatından yararlanmak için hasar anında aynı işyerinde aralıksız 180 gün çalışmış özel sektör bordrolu çalışanı olmanız gerekmektedir.

Özel işsizlik sigortası nedir?

Özel Şartlar İşsizlik Teminatı: Bir işyerinde çalışırken; çalışma istek, yetenek, sağlık ve yeterliliğinde olmasına rağmen, herhangi bir kasıt ve kusuru olmaksızın işini kaybeden kişilere işsiz kalmaları nedeniyle uğradıkları gelir kaybını güvence altına alan teminattır.

Kredilerde işsizlik sigortası nedir?

Kredi Ödeme Güvencesi, bireysel kredi kullanan müşterilerimizin yaşam kaybı veya tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat altına alan, işsiz kalmaları durumunda ise yine teminat kapsamında kredi taksitlerini ödeyen sigortadır.

Garanti Bankası Gelir Güvencesi sigortası Nedir?

Gelir Güvencesi ile vefat veya kaza sonucu daimi maluliyet durumunda poliçede belirlenen teminat tutarı hak sahiplerine ödenir. Bu teminatların yanında, bordrolu çalışansanız işsiz kalınması, serbest meslek sahibiyseniz hastanede yatma durumunda, 6 aya kadar olan giderleriniz güvence altına alınmış olur.

Kredi kartı işsizlik sigortası ne işe yarar?

Kredi Kartı İşsizlik Sigortası, işsiz kalman ya da hastalık/kaza durumunda, ekstre ödemeni yapabilmen için 12.000 TL'ye kadar destek ile kendini güvende hissetmeni sağlıyor.

Gelir güvencesi sigortası ne işe yarar?

Gelir Güvencesi ile vefat veya kaza sonucu daimi maluliyet durumunda poliçede belirlenen teminat tutarı hak sahiplerine ödenir. ... Ayrıca istek dışı işsiz kalınması kaza veya hastalık nedeniyle hastanede yatma sonucu oluşacak gelir kaybına karşı güvence sağlar. Sigorta Süresi. Sigorta süresi 1 yıldır.

2021 yılı işsizlik maaşı ne kadar?

İşsizlik maaşı da merak edilen ücretlerden biri. Buna göre 2021 yılında alınabilecek en düşük işsizlik maaşı bin 420 lira, en yüksek işsizlik maaşı ise lira oldu. İşsizlik maaşı hesaplamasında bir kişinin alabileceği en düşük işsizlik maaşı brüt asgari ücretin yüzde 40'ının altında olamaz.