Bostancı Beşiktaş nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bostancı Beşiktaş nasıl gidilir?
  2. Bostancı Bakırköy dolmuş var mı?
  3. Kadıköy Bostancı dolmuş nereden kalkıyor?
  4. Bostancı Taksim dolmuşları kaç lira?
  5. Bostancı Taksim sarı dolmuş kaç dakika?
  6. Kadıköy Taksim dolmuş kaça kadar?
  7. D36 nedir?
  8. Taksim Bakırköy dolmuşları kaça kadar?
  9. Bostancı Karaköy vapur kaç dakika?
  10. Sarı Dolmuş fiyatı ne kadar?
  11. Beykoz Kadıköy dolmuş ne kadar?

Bostancı Beşiktaş nasıl gidilir?

Bostancı,Kadıköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Bostancı - Beşiktaş Deniz Otobüsü konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 10, 129T, 16D, 19D, 19SB, 4.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-36, DOLMUŞ: D34, MİNİBÜS: C-70.

Bostancı Bakırköy dolmuş var mı?

Bu Minibüs / Dolmuş hatları Bostancı - Bakırköy Deniz Otobüsü yakınından geçiyor: DOLMUŞ: D-36, DOLMUŞ: D-37, MİNİBÜS: C-70.

Kadıköy Bostancı dolmuş nereden kalkıyor?

KADIKÖY - BOSTANCI minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Bostancı olup son durağı Kadıköy durağıdır.

Bostancı Taksim dolmuşları kaç lira?

Yeni tarifeye göre araçlarda indi-bindi 2,5 lira olurken, ara duraklar arasında yolculuk 3, Kadıköy Bostancı arası 3,5 lira oldu. BostancıTaksim arası yolculuk 8 lira, KadıköyTaksim ise 6,5 lira oldu.

Bostancı Taksim sarı dolmuş kaç dakika?

İstanbul içindeki en yakın Sari dolmus (Taksim-Bostanci) konumuna otobüs durak, 9 dk yürüme mesafesindedir.

Kadıköy Taksim dolmuş kaça kadar?

DOLMUŞ: D-31 minibüs / dolmuş hattı (Taksim), Kadıköy konumundan başlayıp Taksim-2 konumuna gidene kadar 16 duraktan geçiyor. DOLMUŞ: D-31 minibüs / dolmuş hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:50'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

D36 nedir?

DOLMUŞ: D-36 (Dolmuş) DOLMUŞ: D-36 minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Taksim-2 olup son durağı Bostancı durağıdır. DOLMUŞ: D-36 (Bostancı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: DOLMUŞ: D-36 hattında 29 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 36 dakika.

Taksim Bakırköy dolmuşları kaça kadar?

DOLMUŞ: D-11, Beyoğlu içindeki Taksim - Bakırköy Dolmuş Durağı adresine giden son Minibüs / Dolmuş. 06:21 civarında durur.

Bostancı Karaköy vapur kaç dakika?

Yön: Bostancı (Şehir Hatları) →Bostancı (Şehir Hatları) Duraklar: 4 Yolculuk Süresi: 105 dk Hat Özeti: Bostancı (Şehir Hatları), Kabataş (Şehir Hatları), Karaköy (Şehir Hatları), Bostancı (Şehir Hatları) BOSTANCI - KARAKÖY - KABATAŞ vapur hattı (Bostancı (Şehir Hatları) →Bostancı (Şehir Hatları)) arası 4 güzergah ...

Sarı Dolmuş fiyatı ne kadar?

Yeni tarifeye göre araçlarda indi-bindi 2 liradan 2,5 liraya çıkarken, ara duraklar arasında yolculuk 2,5 liradan 3 liraya, Kadıköy - Bostancı arası 3 liradan 3,25 liraya çıktı. Bostancı-Taksim arası yolculuk 7 liradan 8 liraya çıkarken, Kadıköy - Taksim ise 5,5 liradan 6,5 liraya çıktı.

Beykoz Kadıköy dolmuş ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Kadıköy arasında yeni bir ulaşım alternatifi oluşturdu. Beykoz Kadıköy arasında 10 araçlık yeni bir taksi dolmuş hattı açıldı.