Kaçak akım rölesi fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kaçak akım rölesi fiyatları ne kadar?
  2. 300 mA kaçak akım rölesi nedir?
  3. Kaçak akım rölesi en yüksek kaç amper?
  4. 300mA yangın koruma rölesi ne işe yarar?
  5. Aşırı akım rölesi ne ise yarar nasıl çalışır?
  6. Kaçak akım rölesi bozulursa ne olur?
  7. 30 mA kaçak akım rölesi nedir?
  8. Kaçak akım rölesi ne işe yarar?
  9. Kaçak akım rölesi ne zaman atar?

Kaçak akım rölesi fiyatları ne kadar?

Viko Kaçak Akım Rölesi Ac Tip 30 Ma 4x 40a
  • Sıemens 5Sm1642-0 Kaçak Akım Rölesi 300 Ma 3P+N 25A190,44 TL5 satıcı, en ucuz 190 TL.
  • Siemens 5Sv4342-0 - 3X25A 30Ma Kaçak Akım Rölesi - 70Mm211,60 TL7 satıcı, en ucuz 211 TL.
  • Sıemens 5Sm1646-0 Kaçak Akım Rölesi 300 Ma 3F+N 63A213,80 TL5 satıcı, en ucuz 213 TL.
Daha fazla öğe...

300 mA kaçak akım rölesi nedir?

30mA : İnsan hayatı ve elektrik çarpılmalarına karşı korumada 30mA değerinde açma yapan kaçak akım rölesi kullanılır. 300mA : Olası izolasyon hatalarından oluşacak yangın riskleri için 300mA değerinde açma yapan kaçak akım rölesi kullanılır.

Kaçak akım rölesi en yüksek kaç amper?

Dünya standartlarına göre kaçak akım rölesi mA olarak üretilir. Eğer kaçak akım rölesi 30 mA ise faz ve nötr arasındaki akım farkı 30 mA değerini aşarsa kaçak akım rölesi atıyor demektir.

300mA yangın koruma rölesi ne işe yarar?

Kaçak Akım Koruma Rölesi'nin görevi, yalıtım hatasından kaynaklanan hata akımını algılamak ve algılanan kaçak akım değerinin belirlenen değerlerin üzerine çıkması durumunda bağlı bulunduğu devreyi kesmektir. 30mA'da Hayat (İnsan Koruma), 300mA'da da Tesisat (Yangın Koruma) koruma fonksiyonunu gerçekleştirir.

Aşırı akım rölesi ne ise yarar nasıl çalışır?

Aşırı akım rölesi, bağlı olduğu cihazların akım fazlarını sürekli olarak ölçmektedir. Herhangi bir arıza fark edilirse aşırı akım rölesinden beklenen şey; üzerinde oluşturulan uygulama senaryosuna göre devre kesici röleyi uyarmak, bunala bağlı alarmları çalıştırmak ve arıza anını ve olayları kaydetmektir.

Kaçak akım rölesi bozulursa ne olur?

Eğer bir kaçak akım arızası varsa ve buna rağmen röle atmıyorsa bu durumun anlaşılması zaman alabilir. Yangına, can ve mal kaybına sebep olabilir. Kaçak akım rölesinin devreyi açmamasının sebebi içerisindeki mekanik yapının bozulması veya bağlantıda oluşan bir sorundan kaynaklı olabilir.

30 mA kaçak akım rölesi nedir?

Hassasiyetlerine göre kaçak akım rölesi, 30mA yani insan korumasında kullanılan modeldir. 300mA yani teçhizat koruması amacı ile kullanılan modeldir. >500mA yani selektivitenin önemli ve de gerekli olduğu uygulamalar için kullanılan modeldir.

Kaçak akım rölesi ne işe yarar?

Kaçak akım rölesinin görevi elektrik kaçağı algıladığında devredeki enerjiyi kesmektir. Devrede bir kaçak akım rölesi yoksa ve bir toprak kaçağı oluşmuşsa, kaçak oluşan yere bir insanın dokunması durumunda tüm kaçak insan üzerinden akar.

Kaçak akım rölesi ne zaman atar?

Kaçak akım rölesi insan hayatı ve teçhizat güvenliği için olmazsa olmaz bir devre elemanıdır. Devreye enerji verir vermez direk atabilir yani hiç tutmayabilir. Ya da zaman zaman beklenmedik anlarda da atabilir.