Igdaş alacak nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Igdaş alacak nasıl alınır?
  2. Igdaş bağlantı bedeli ne kadar?
  3. Doğalgaz güvence bedeli nasıl geri alınır?
  4. Igdaş fesih ücreti nasıl alınır?
  5. Doğalgaz güvence bedeli iadesi ne kadar?

Igdaş alacak nasıl alınır?

Güvence bedeli iadesi; İGDAŞ Hizmet binalarımızdaki veznelerimizden / PTT Şubelerinden TC kimlik beyanı ve fotokopisi ile alınabileceği gibi talebinizle vadesiz TL banka hesabınıza IBAN no ile havale edilebilir.

Igdaş bağlantı bedeli ne kadar?

BAĞLANTI TARİFELERİ Konut amaçlı kullanım ve konutlarla aynı binada bulunan konut harici kullanımlar için abone bağlantı bedeli, bağımsız bölümün ilk 200 m2' si için 749 TL +KDV +Damga Vergisi, 200 m2' den büyük yerlerde ilave her 100 m TL +KDV +Damga Vergisi tahsil edilir.

Doğalgaz güvence bedeli nasıl geri alınır?

Güvence bedeli iadesi dağıtım şirketine bağlı olarak aşağıdaki yollardan gerçekleştirilebilir. PTT şubesinden nakit ödenebilir. Hesabınıza havale edilebilir. Aynı gaz şirketiyle yeni bir yer için abonelik yapılcaksa o hesaba aktarılması talep edilebilir.

Igdaş fesih ücreti nasıl alınır?

İGDAŞ doğalgaz aboneliğinizi online işlemler ile iptal ederek şubeye gitmeye gerek kalmadan PTT ya da IBAN numaranız ile ücretinizi geri iade alabiliyorsunuz.

Doğalgaz güvence bedeli iadesi ne kadar?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz abonelik sözleşmesi sona eren aboneden, dağıtım şirketi tarafından alınmış güvence bedelinin, aboneliğin bitişinden itibaren geri ödenmesi için gerekli süreyi 5 günden 15 güne çıkardı.