Bulunduğum yerde Uydunet var mı?

İçindekiler:

  1. Bulunduğum yerde Uydunet var mı?
  2. Kablo TV ile Türksat aynı mı?
  3. Uydunet kimin alt yapısını kullanıyor?
  4. Kablo TV Türk Telekomun mu?
  5. 1000 Megabit internet kaç TL?

Bulunduğum yerde Uydunet var mı?

Binanızda fiber internet ve kablotv alt yapısının bulunup bulunmadığını öğrenmek için 08 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Kablo TV ile Türksat aynı mı?

Uydunet ve Kablonet ikiside aynı hizmettir. Türksat A.Ş. ... Uydunet yani Kablonet, Kablo TV altyapısı üzerinden bilgisayarınıza bağlanan bir modem vasıtasıyla telefon hattına ihtiyaç duymadan internete bağlanmanızı sağlayan bir sistemdir. Günümüzde internet kullanıcıları arsında farklı isimlerle anılabiliyor.

Uydunet kimin alt yapısını kullanıyor?

Kablo internet bağlantınız Kablo TV altyapısı üzerinden gerçekleştirilir. 24 kentte Kablo TV hattı üzerinden internet hizmeti sunulmaktadır. Kablo TV şebekesi olmadan Uydunet (Kablonet) ve Teledünya gibi Türksat A.Ş.'nin diğer hizmetlerinden faydalanamazsınız.

Kablo TV Türk Telekomun mu?

tarih ve 5335 sayılı Kanun ile Türk Telekom`un, ortak yerleşim alanları ve kablo TV şebekesinin içinden geçtiği ortak altyapı tesisleri hariç olmak üzere, kablo TV hizmet ve altyapısıyla ilgili tüm taşınır ve taşınmazları, her türlü teçhizat, araç, gereç, malzeme, yazılım ve donanımları, her türlü fikrî ...

1000 Megabit internet kaç TL?

1000 Mbps - Işık Hızında İnternet
​HızKota​12 Ay Sözünüze Kampanya Fiyatı*
1000 Mbps Platin Paket​Limitsiz​İlk TL, sonraki TL