Kadıköyden Heybeliada nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköyden Heybeliada nasıl gidilir?
  2. Kadıköy Heybeliada vapur kaç dakika?
  3. Karaköy Kadıköy son vapur kaçta?
  4. Bostancı Heybeliada ne kadar sürüyor?
  5. Kadıköyden hangi adalara gidilir?
  6. Karaköy Kadıköy vapuru kaça kadar?
  7. Heybeliadaya hangi iskeleden gidilir?
  8. Kartal Heybeliada kaç dk?
  9. Heybeliada vapurları nereden kalkıyor?
  10. Kadıköy Burgazada kaç dakika?

Kadıköyden Heybeliada nasıl gidilir?

Kadıköy'den Heybeliada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Yarım saat ile 1 saat arasında değişen aralıklarda geçen bu vapur Kınalıada, Burgazada'ya uğrayarak 1 saat sonra Heybeliada'ya ulaşmaktadır.

Kadıköy Heybeliada vapur kaç dakika?

Kabataş'tan kalkan Şehir Hatları vapuru Kadıköy'e uğrarsa 1 saat 20, uğramazsa 1 saat 10 dakikada Heybeliada'ya ulaşım sağlıyor. Direk Kadıköy'den ise yolculuk 1 saat sürüyor. Kabataş'tan Heybeliada'ya en hızlı yolculuk için Mavi Marmara veya Dentur'u tercih edebilirsiniz.

Karaköy Kadıköy son vapur kaçta?

KARAKÖY - KADIKÖY (METRO DURAĞI) vapur hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:35'da çalışmaya başlıyor ve 19:00'da bitiyor.

Bostancı Heybeliada ne kadar sürüyor?

BOSTANCI - ADALAR (Bostancı (Mavi Marmara)‎→Heybeliada (Mavi Marmara)), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANCI - ADALAR hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 40 dakika.

Kadıköyden hangi adalara gidilir?

Kadıköy: Kadıköy rıhtım iskelesinde yer alan Eminönü-Kadıköy-Adalar şehir hatları vapurları ile Büyükada'ya ulaşmak mümkündür. Kadıköy'den hızlı bir şekilde Büyükada'ya ulaşmak maksimum olarak yarım saat sürmektedir. Şehir hatlarının sefer saatlerini takip ederek Büyükada'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Karaköy Kadıköy vapuru kaça kadar?

Kadıköy Karaköy Vapur Seferleri ve Saatleri
PAZAR VE TATİL GÜNLERİ
KADIKÖYKARAKÖY
08:3008:50*
08:5009:10*
09:1009:30*
49 satır daha

Heybeliadaya hangi iskeleden gidilir?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür. Tarifeler yıl içinde mevsimlere göre değişiklik göstermekte olup, hafta sonlarında sefer sayısı artırılmaktadır.

Kartal Heybeliada kaç dk?

KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA (Prenstur) Ek bilgi: KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Heybeliada vapurları nereden kalkıyor?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür.

Kadıköy Burgazada kaç dakika?

Kadıköy'den Büyükada'ya ulaşımın tek yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Yarım saat ile 1 saat arasında değişen aralıklarda geçen bu vapur Kınalıada'ya da uğrayarak 1 saat 5 dakika sonra Burgazada'ya ulaşmaktadır.