Lions Kulübü neye hizmet ediyor?

İçindekiler:

  1. Lions Kulübü neye hizmet ediyor?
  2. Adana Lions Kulübü nedir?
  3. Lions Kulübü mason mu?
  4. Leo Lions nedir?
  5. Lions Kulübü Başkanı kimdir?
  6. Lions Kulübü nasıl üye olunur?
  7. Rotary Kulüpleri Mason mu?
  8. Dünya Leo Günü nedir?
  9. Leo nasıl olunur?
  10. Lion sahibi kim?
  11. Kulüplerde Asbaşkan ne demek?
  12. Lion nasıl olunur?
  13. Mason kime inanır?
  14. Leo olmak ne demek?

Lions Kulübü neye hizmet ediyor?

Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların biraraya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur.

Adana Lions Kulübü nedir?

Leo, Lions'un gençlik programıdır. 12-30 yaş arası gençler kişisel cömertliği ve sorumluluğu geliştirmek ve topluma gönüllü hizmet için Leo olurlar. 145 ülkede, 175,000 Leo yaşadıkları yöredeki halka hizmet etmekten gurur duyarlar. Bu genç toplum liderleri, dost canlısı ve etkin kişilerdir.

Lions Kulübü mason mu?

1917′de ABD'nin Texas eyaletine bağlı Dallas şehrinde masonlar tarafından kurulmuş olan Lions Kulübü adını Ingilizce de ;”hürriyet ve anlayış beraberliği milletimizin teminatı(korunması)” anlamına gelen “Liberty Intelligence Our Nations Safesty” kelimelerinden aldığı iddia edilmekle birlikte, LIONS kelimesinin her bir ...

Leo Lions nedir?

Leo Kulübü Programı, gençlerin Yönetim Çevrelerinde toplumsal hizmetler yaparak liderlik becerileri kazanmak için sunulan fırsatları değerlendirebilecekleri bir Lions gençlik aktivitesidir. ... Leo Kulübü kuruluşu ile birlikte aktivitenin sahibi olan Lions Kulübü “Sponsor Kulüp” olarak adlandırılır.

Lions Kulübü Başkanı kimdir?

Canan Kılınç 'a,İzmir Yalı Lions Kulübü Başkanı Ln.Sn. TC Rukiye Canan Şenocak'a,değerli Lion Dostlarımıza, Yönetim Çevresi Leo Başkan Yardımcım ve Saymanıma,Sevgili Leolarımıza,Çok değerli konuklarımıza,bu özel akşamda heyecanımızı paylaşan İzmir EfesLions Kulübünün değerli Kurucu Başkanı Ln.Sn.

Lions Kulübü nasıl üye olunur?

Bir yıl üyeliğini doldurmuş ve üyelik gerekliliğini yerine getirmiş bir üyenin önerisi ve kulüp yönetim kurulunun onayı ile üye olunur. Adayın en az üç ay kulüp çalışmalarına ve toplantılarına katılması istenir. Aday gerekli eğitimleri aldıktan sonra bir giriş töreni ile üyeliğe kabul edilir.

Rotary Kulüpleri Mason mu?

Türkiye Rotaryenleri ABD ve Avrupa'da ki yapıların sözünden çıkmayarak, bu yapılara olabildiğince hoş görünme çabasındadırlar. Rotary, Masonlukla bir alakası omadığını iddia etseler de Masonik yapılanmanın dünya çapında en güçlülerinden birisidir. ... Yani Rotary Kulüpleri Mason localarının bir alt basamağıdır.

Dünya Leo Günü nedir?

5 Aralık 1957'de başlayan Dünya Leo hareketinin güçlenerek geldiği bu günlerde, Türk Leo'ları olarak Ulu Önderimiz Atatürk'ün izinde, “liderlik, deneyim, olanak yaratmaktır” sloganını yaşıyor ve yaşatıyor olmaktan mutlu ve gururluyuz.

Leo nasıl olunur?

Bir leo Kulübüne üye olabilmek için bir kulüp üyesinin önerisi şarttır. Leo kulüplerinden arkadaşlarınız varsa onlarla konuşun ve bir kulüp toplantısına katılın. Gerçekleştirilen aktivite ve etkinliklerden hoşlandıysanız toplantılara devam etmeniz gerekiyor.

Lion sahibi kim?

Dr. Fahrettin Kerim Gökay'ın önderliğinde 29 ilerici, vizyon sahibi, hizmet aşkıyla dolu insanın girişimleriye Türkiye'nin ilk kulübü olan İstanbul Milletlerarası Lions Kulübü kurulmuştur.

Kulüplerde Asbaşkan ne demek?

Asbaşkan (Başkan Yardımcısı) : Kulübün yakın gelecekteki lideridir. ... Asbaşkan, Kulüp çalışmalarına ve Başkanın projelerine destek olmalı, kendisini gelecek dönem için hazırlamalıdır. Sekreter: Başkanın en yakın çalışma arkadaşıdır.

Lion nasıl olunur?

18 yaşını bitirmiş, Atatürk ilkelerine bağlı, iyi ünlü, karakterli, ahlaklı, güvenilir, açık fikirli, başkalarına saygılı, aile yaşamında ve çevresinde sorumluluk sahibi, özverili ve toplumda yeri olan bir iş ya da meslek sahibi, hizmet sever, medeni haklarını kullanmaya yeterli, Lions törel ilkelerine ve amaçlarına ...

Mason kime inanır?

Masonlara göre masonluk, bütün insanlar için ortak koşulan insanlık ülküsü noktasında insanlar arasında sevgi, saygı, tolerans, hak eşitliği, evrensel kardeşlik ve bilimsel gelişmenin gerekliliğini kabul eder.

Leo olmak ne demek?

Leo olmak demek, kişisel cömertliği ve sorumluluğu geliştirmek ve topluma gönüllü hizmet etmek demektir. ... Bu amaç Leo kulüplerini üç ana ilkede birleştirir: Liderlik (Leadership) Leo bir sivil toplum örgütü olarak toplumun sosyal hayatının gelişmesi yoluyla kalkınmasına hizmet eder.