UYAP Mobil imza ücretli mi?

İçindekiler:

  1. UYAP Mobil imza ücretli mi?
  2. E-imza nasıl kullanılır UYAP?
  3. UYAP Vatandaş e-imza nasıl yapılır?
  4. E imza ücretli mi?
  5. Vatandaş e imza ne kadar?
  6. UYAP Döküman nasıl imzalanır?
  7. E-imza vatandaş nasıl alınır?

UYAP Mobil imza ücretli mi?

UYAP Bilişim Sistemi mobil imza kullanımı için herhangi bir ücret talep edilmezken, GSM operatörleri tarafından bir ücretlendirme mevcuttur. Mobil İmza ücretlendirmesi hakkında Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarından bilgi edinebilirsiniz.

E-imza nasıl kullanılır UYAP?

a) Türkiye Barolar Birliğinden aldığınız e-imzanızı içeren usb yi bilgisayarınıza takınız. c) Araçlar/imza kütüphanesi/akisp11 seçeneğinin seçili olduğundan emin olun, d) Araçlar/dökümanı imzala seçeneğine basın ve prosedürleri devam ettirin. Belgeniz E-İmzalanmıştır.

UYAP Vatandaş e-imza nasıl yapılır?

E-İmza Uygulaması ile Nasıl Giriş Yapılır? Aşağıdaki alana kimlik numaranızı yazınız. Masaüstünüzde bulunan e-imza uygulamasını açınız ve ekrandaki işlem kodunu giriniz. ( e-Devlet Kapısı e-İmza Uygulaması'nı bilgisayarınıza indirmelisiniz. Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

E imza ücretli mi?

E-devlet kapısında mobil imza kullanımı için hiçbir ücret talep edilmemektedir. Fakat GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmektedir. ... Diğer bir GSM operatörü Turkcell'dir. Garanti Bankası, Turkcell online işlemler, Dijital Operatör Uygulaması veya Turkcell mağazalarından başvuru yapılabilir.

Vatandaş e imza ne kadar?

1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.

UYAP Döküman nasıl imzalanır?

Doküman İmzalama 2- İmzala simgesine tıklatın. 3- Şifre ekranına Elektronik İmza şifrenizi girin. 4- Tamam'a basın. 5- Evrakın imzalanması sonrasında Doküman Editörü sağ üst köşesinde kurdele göreceksiniz.

E-imza vatandaş nasıl alınır?

e-İmza Başvurusu için Gerekli Belgeler Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge, PTT iş yerlerinden temin edilebilecek olan e-imza Başvuru Formu, İmza Sirküleri (Sadece kurumsal e-İmza başvurularında talep edilmekte olup asılları da PTT'de görüldükten sonra başvuru sahibine geri verilecektir.)