6 GB paketi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. 6 GB paketi nasıl yapılır?
  2. 6 gb internet ne kadar?
  3. Turkcell yeni 6 GB paketinde neler var?
  4. Turkcell 6 gb internet ne kadar?
  5. Vodafone 6 GB internet paketi ne kadar?
  6. 6 GB internet nasıl alınır Turkcell?

6 GB paketi nasıl yapılır?

Faturasız Müşteriler BENZERSIZ 6GB yazıp 5555'e SMS gönderin. Benzersiz 6GB Paketi'nin fiyatı, mevcut müşteriler için aylık 52 TL'dir. Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir.

6 gb internet ne kadar?

Faturasız Müşteriler MIS 6GB yazıp 5555'e SMS gönderin....Mis Paketlere Gelin, İnternette Gönlünüzce Gezin!
Hangi Paket?Mis 6GB Paketi
Ne Alırım?Her Yöne 750 DK + Her Yöne 1000 SMS + 6 GB İnternet
Ne Öderim?33 TL / Ay
1 satır daha

Turkcell yeni 6 GB paketinde neler var?

Fırsat Yeni 6 GB Paketi ile 6 GB internet, her yöne 5 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB Turkcell kalitesiyle!

Turkcell 6 gb internet ne kadar?

​Hazır Kart Gülümseten Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Gülümseten 6 GB Paketi ile sadece 50 TL'ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1000 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz. Üstelik paketinize Dergilik, BiP, TV+ ve Lifebox da dahil.

Vodafone 6 GB internet paketi ne kadar?

Yenilenen 6 GB kapsamında 35 TL karşılığında yurt içi her yöne geçerli 7 SMS ve 6 GB sahibi olurlar. Yenilenen tarifelerden tüm vodafone Faturasız aboneleri yararlanabilir.

6 GB internet nasıl alınır Turkcell?

Kampanyaya katılmak için müşterilerin ücretsiz SMS göndermeleri ya da kampanyaya Turkcell Satış Noktaları, Müşteri Hizmetleri'nden katılmaları gerekmektedir. Kampanya kriterlerini sağlayan müşteriler, diledikleri durumda bu paketi bayi POS cihazından da satın alabileceklerdir.