Ali Fuat Erbil nerede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Ali Fuat Erbil nerede çalışıyor?
  2. Ali Fuat Erbil neden istifa etti?
  3. Aydın Güler kimdir?
  4. Avni Aydın Düren Kimdir?

Ali Fuat Erbil nerede çalışıyor?

İSTANBUL (AA) - Türk bankacılığının deneyimli ismi, Garanti BBVA eski Genel Müdürü Fuat Erbil, dünyanın önde gelen finansal teknoloji şirketlerinden C2FO'nun Global Danışma Kurulu'na katıldı.

Ali Fuat Erbil neden istifa etti?

Garanti Bankası'nda Ali Fuat Erbil emeklilik talebi ile istifa etti. ... Banka'dan yapılan açıklamada, "Garanti BBVA'nın yeni CEO'su bankacılık ve finans alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip Recep Baştuğ oldu. Baştuğ, aynı zamanda BBVA Türkiye Ülke Müdürü görevine de atandı.

Aydın Güler kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu olan Aydın Güler, 1990 yılında Garanti BBVA Fon Yönetimi Müdürlüğü'nde göreve başladı. 10 yıl boyunca çeşitli Genel Müdürlük birimlerinde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Risk Yönetimi ve Yönetim Raporlama Birim Müdürü olarak atandı.

Avni Aydın Düren Kimdir?

Avni Aydın Düren İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve American University, Washington College of Law uluslararası hukuk alanında yüksek lisans mezunu olan Aydın Düren, New York, Londra ve İstanbul'da uluslararası özel sektör hukuk bürolarında avukat, ortak ve yönetici ortak olarak 18 yıl görev yaptı.