Plazma Pen leke bırakır mı?

İçindekiler:

  1. Plazma Pen leke bırakır mı?
  2. Plazma pen nedir ne işe yarar?
  3. Plazma tedavisi kalıcı mı?
  4. Plazma Pen kac gunde iyilesir?
  5. Göz kapağı ameliyatı kalıcı mı?
  6. Plazmapen sonrası banyo ne zaman yapılır?

Plazma Pen leke bırakır mı?

Plazma Pen Uygulaması Sonrası Bölgede ödem (ilk birkaç gün), küçük leke ve kabuk oluşması beklenen bir durumdur.

Plazma pen nedir ne işe yarar?

Plazma enerjisinin kozmetik amaçlı kullanımını sağlayan plazma pen, bir cilt yenileme sistemidir. Plazma kalem, uygulama bölgesinde gaz halinde bulunan azot ve su buharını iyonize ederek plazma enerjisi ile cilt yüzeyinde noktalar halinde yanık benzeri hasar yaratır.

Plazma tedavisi kalıcı mı?

Birkaç gün sürebilen hafif kızarıklık ve ödem dışında hiçbir kalıcı yan etkisi yoktur. Plazma teknolojisinde işlemden yalnızca sorunlu alan etkilenir, çevre dokulardaki kan damaları, kıl kökleri, yaz bezleri, sinirler ve kaslar etkilenmez.

Plazma Pen kac gunde iyilesir?

İşlem uygulanan alanda küçük kabuklar meydana gelir. Göz kapağındaki en sık yan etki ödemdir, göz kapakları balon gibi olabilir . Bu durum 1 ila 5 günde kendiliğinden kaybolur. Göz kapağı dışı uygulamalarda bir kaç ay süren pembelik meydana gelebilir.

Göz kapağı ameliyatı kalıcı mı?

Göz kapağı ameliyatının etkisi çok uzun yıllar kalıcıdır. Normal şartlarda tekrar olunması gerekmez. Ancak çok ileri yaşlarda tekrar müdahale gerekirse yapılmasında sakınca da yoktur.

Plazmapen sonrası banyo ne zaman yapılır?

-3 Gün Banyo Yapılmamalı, -Sauna, Solaryum Havuz Gibi Yerlerden Belli Bir Süre Uzak Durulmalı, -Uygulama Yapılan Bölgede Kabuklanma Olursa, Oluşan Kabuklar Koparılmamalı, -Uygulama Yapılan Bölgenin Hijyenine Dikkat Edilmelidir.