Sosyal pizza ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sosyal pizza ne kadar?
  2. Paketos pizza ne?
  3. 1 büyük boy pizza kaç TL?
  4. Superos pizza da ne var?
  5. Hazır pizza Bim kaç dakikada pişer?
  6. Margarita pizza ne var?
  7. 2 dilim orta boy pizza kaç kalori?
  8. 1 büyük boy Dominos pizza kaç kalori?

Sosyal pizza ne kadar?

Domino's hayranlarının oyları ile oluşturulan Sosyal Pizza'nın Bol Peynir Kenar'lı lezzeti kısa bir süreliğine orta boy için 13.90 TL. Menüsünü yeni tatlarla donatan Domino's, geçtiğimiz yıl Facebook kullanıcılarının seçimleri sonucunda Türkiye'nin en favori pizzasını ortaya çıkardı.

Paketos pizza ne?

İSTANBUL - Domino's Pizza, pizza, tavuk ve patatesten oluşan yeni ürünü 'Paketos'u satışa sundu. ... 5 Kişilik büyük boy Paketos'ta ise büyük boy 3 malzemeli spesiyal pizza, 300 gram Chicken Kickers (tavuk parçaları), 200 gram elma dilim patates, 1 adet Meksika sos ve 1 adet yoğurt sos bulunuyor.

1 büyük boy pizza kaç TL?

Domino's Pizza Fiyatları
GidaFiyat
1 Adet Büyük Boy Pizza + 1 Adet Orta Boy Pizza₺49,99
2 Adet Büyük Boy Pizza + Litrelik İçecek₺64,99
3 Adet Büyük Boy Pizza₺84,99
2 Adet Büyük Boy Pizza₺59,99
181 satır daha

Superos pizza da ne var?

Jambon, sucuk, sosis üçlüsünün mozarella peyniri ve zeytinle muhteşem buluşmasıyla hazırlanan Domino's Pizza'nın yeni lezzeti Süperos, doyasıya pizza yemek isteyen lezzet tutkunlarının iştahını kabartıyor.

Hazır pizza Bim kaç dakikada pişer?

Yaklaşık 15 dk boyunca fırında pişiriyoruz. Kaşar peynirleri eriyince pizzalarımız hazır sıcak olarak servis yapabilirsiniz. Bim pizza pakedinin üzerinde 10-12 dk arası pişirin desede 12 dk pişen pizzalarda çiğ bir tat olduğu için biz pişirme süresini 15 dk tutuyoruz.

Margarita pizza ne var?

İtalyan mutfağının özgün lezzetleri arasında yer alan margarita pizza, sadece peynir ile hazırlanır. Ek olarak fesleğen, sarımsak ve sos kullanılabilir. Sosis, sucuk, tavuk eti ve kuşbaşı gibi malzemelere yer verilmez. Bu nedenle vejetaryen menüleri için de uygun bir pizzadır.

2 dilim orta boy pizza kaç kalori?

İki dilim pizzanın kalori değerini düşürmek için en iyi yöntem ise pizza yaparken hamur kullanmamaktır. Ancak ortalama değer olarak 2 dilim pizza yaklaşık 400 kaloridir.

1 büyük boy Dominos pizza kaç kalori?

Popüler öğeler
Porsiyon BoyutuKaloriler
Chicken Kickers 1 adet45
New York Pizza (Büyük Boy) 1 dilim180
Extravaganza (Orta Boy) 1 dilim160
Daha fazla Domino's Pizza ürünleri
1 satır daha