Selahattin Özmen hangi hastanede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Selahattin Özmen hangi hastanede çalışıyor?
  2. Nur bilen Yavuzer kiminle evli?
  3. Dr Eser Yüksel Kimdir?
  4. Estetik cerrahi Hangi bölüm?
  5. Nur bilen Yavuzer ne okudu?
  6. Murat Pençe kimdir?
  7. Estetik doktoru neye bakar?
  8. Estetik cerrahi nasıl olunur?

Selahattin Özmen hangi hastanede çalışıyor?

Selahattin Özmen | Amerikan Hastanesi.

Nur bilen Yavuzer kiminle evli?

Eşim Prof. Dr. Reha Yavuzer ile kurduğumuz Renee Klinik'te estetik ve güzellik alanında bir çok uygulamalar yapıyor ve eğitimler veriyoruz.

Dr Eser Yüksel Kimdir?

1996'da Houston Texas'ta Baylor Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Bölümü'ne “Research Fellow” olarak kabul edildi. 1999 yılında aynı fakültenin Plastik Cerrahi Bölümü'ne Clinical Full Faculty olarak kabul edildi. 2000'de Türkiye'de Yüksek Öğretim Kurumu'ndan, 2006'da Baylor College of Medicine'den doçent unvanı aldı.

Estetik cerrahi Hangi bölüm?

Bu branşın tam adı “Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi”dir. Bu dalda uzmanlaşmış hekime "plastik cerrahi uzmanı" veya "estetik cerrahi uzmanı" denir. Birçok kişi plastik cerrahi bölümünde ana hedefin “güzelleştirmek” olduğunu sanır ancak bu doğru değildir.

Nur bilen Yavuzer ne okudu?

Bilkent Üniversitesi Turizm bölümden mezun olduktan sonra 13 yıl bu alanda çalıştı. Ardından güzellik sektörüne olan ilgisinin peşinden Londra'ya gitti; makyaj ve kozmetik dövme eğitimleri aldı. Türkiye'ye dönerek Uzman Estetisyen oldu.

Murat Pençe kimdir?

1982 yılında İstanbul Üniversitesi'nden, 1989'da Hacettepe Üniversitesi'nden genel cerrahi, 1994'te Ankara Hacettepe Üniversitesi'nden plastik cerrahi mezunudur. Klinik ilgi alanları arasında Liposuction, Meme Büyütme, Blefaroplasti, Abdominoplasti, Meme Küçültme ve daha fazlası bulunmaktadır.

Estetik doktoru neye bakar?

Estetik / kozmetik cerrahi ise vücut görünüşünün daha da güzelleştirilmesi ve mükemmele ulaştırılması için yapılan ameliyat ve girişimleri kapsar. Burada temel amaç tıbbî bir problemden çok güzellik ve estetik kaygılardır. Plastik cerrahi ise tüm bu alanları kapsayan geniş bir disiplindir.

Estetik cerrahi nasıl olunur?

Halk arasında kısaca estetik cerrah, plastik cerrah olarak geçen ünvanı kazanmak için, öncelikle liseden sonra 6 yıl tıp fakültesi eğitimi almak gerekiyor. Akabinde uzmanlık sınavına girerek, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünü kazanmak gerekiyor. Uzmanlık eğitimi de 6 yıl sürüyor.