KOSGEB faiz desteği nedir?

İçindekiler:

  1. KOSGEB faiz desteği nedir?
  2. KOSGEB Destekleri faizli mi?
  3. KOSGEB kredi faizli mi?
  4. KOSGEB faizi ne kadar?
  5. Faiz oranı desteği nedir?
  6. KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nereden yapılır?
  7. Kosgeb en fazla ne kadar kredi veriyor?

KOSGEB faiz desteği nedir?

KOSGEB Kredi Faiz Desteği nedir? ... Sözkonusu programlardan biri olan KOSGEB Kredi Faiz Destekleri, işletmelere bankalarca kullandırılacak makine teçhizat ve işletme kredilerinin faiz/kâr payı giderlerinin bir kısmının KOSGEB tarafından karşılanması amacıyla belirli kriterler dâhilinde verilmektedir.

KOSGEB Destekleri faizli mi?

- Stratejik ve Öncelikli Sektörlere Destek Stratejik ve öncelikli sektörlerde yer alan işletmelerin 500 bin liraya kadar kullanacakları kredilerde karşılanan 12 puanlık faiz veya kar payının tamamını biz karşılayacağız.

KOSGEB kredi faizli mi?

KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Koşulları ve Süreci Kredinin vadesinin ilk 12 ayı ödemesiz, kalanı 3'er aylık eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 aydır. Müşterilerimiz krediyi dosya masrafı olmadan ve faizsiz kullanacaktır.

KOSGEB faizi ne kadar?

KOBİ'ler, istedikleri zaman limitleri dâhilinde bu destekten yararlanabilecek. Limitler 3 yıl süreyle geçerli olacak, işletme üç yıl içerisinde üst limiti aşmadan desteği istediği zaman kullanabilecek. Girişimciler, 12 aylık vadede sadece anapara ve 3.75 puanlık faiz veya kar payı ödemesi yapacak.

Faiz oranı desteği nedir?

Bankamızca kullandırılan kredilerde kredi faizinin bir kısmının Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan teşvik kapsamında karşılanarak, Bankamız aracılığıyla ilgili yatırımcıya finansal destek sağlanmasıdır.

KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nereden yapılır?

KOSGEB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kosgeb en fazla ne kadar kredi veriyor?

b) Proje Odaklı İşletme için kredi üst limiti azami 200.000 (ikiyüzbin) TL'dir. c) Teknoloji Tabanlı İşletme için kredi üst limiti azami 300.000 (üçyüzbin) TL'dir. (ç) Stratejik ve Öncelikli Sektörlerdeki İşletme için kredi üst limiti azami 500.000 (beşyüzbin) TL'dir.