Adıyaman 2021 toki başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Adıyaman 2021 toki başvuruları ne zaman?
  2. Adıyaman Petrol Mahallesi Toki Evleri ne zaman yapılacak?
  3. Kahta Çobanlı konutları ne zaman yapılacak?
  4. Şanlıurfa TOKİ Başvuruları 2021 ne zaman?
  5. Diyarbakir TOKİ başvuruları ne zaman 2021?

Adıyaman 2021 toki başvuruları ne zaman?

TOKİ Adıyaman Merkez başvuruları 17 Kasım'da başlayacak ve 31 Aralık'a kadar devam edecek. Dairelerin 1 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Adıyaman Petrol Mahallesi Toki Evleri ne zaman yapılacak?

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Adıyaman Petrol Toki projesinin ihalesi yarın yapılacak. Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde inşa edilecek olan Adıyaman Petrol Toki projesinin ihalesi tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kahta Çobanlı konutları ne zaman yapılacak?

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Adıyaman Kahta Toki evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Adıyaman Kahta Toki projesinin ihalesi tarihinde saat 14:00'da yapılacak.

Şanlıurfa TOKİ Başvuruları 2021 ne zaman?

Başvurular 28 Temmuzda başlayacak Ayrıca 12 Ağustos 2021 tarihinde de (açık artırma gününde) Türkiye Halk Bankası tüm şubelerine başvuru yapılabilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Diyarbakir TOKİ başvuruları ne zaman 2021?

1 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Diyarbakır Üçkuyular 4.etap projesinde başvurular 22 Haziran tarihinde başlıyor. Projede konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...