Friends yeni sezon ne zaman gelecek?

İçindekiler:

  1. Friends yeni sezon ne zaman gelecek?
  2. Friends Reunion ne zaman yayınlanacak?
  3. Friends Reunion kaç para?
  4. Friends Reunion oyuncular ne kadar kazanıyor?
  5. Friends Reunion ne olacak?

Friends yeni sezon ne zaman gelecek?

Efsane sit-com dizisi Friends, tüm bölümleriyle 'den itibaren Netflix Türkiye'ye geliyor. Belirli zaman aralıklarıyla platform değiştiren ama her seferinde, ait olduğu platformun en çok izlenen içeriği olan Friends, 1 Nisan'dan itibaren Netflix Türkiye'de yer alacak.

Friends Reunion ne zaman yayınlanacak?

Friends: The Reunion'ın 27 Mayıs'ta HBO Max'te gösterime gireceği açıklandı.

Friends Reunion kaç para?

Friends oyuncuları 1 saatlik özel bölüm (Friends Reunion Special) için 2,5 milyon (yaklaşık 21 milyon TL) ile 3 milyon dolar (yaklaşık 25 milyon TL) arasında ücret alacak.

Friends Reunion oyuncular ne kadar kazanıyor?

İlk tanıtım sonrası gündeme gelen konulardan bir tanesi de oyuncuların alacakları ücretler oldu. The Hollywood Reporter'a göre oyuncu kadrosundakilerin her biri, bir saatlik özel bölüm için 2,5 milyon dolar ile 3 milyon dolar (yaklaşık 21 milyon ile 25 milyon TL) arasında ücret alacak.

Friends Reunion ne olacak?

''The One Where They Get Back Together'' olarak da bilinen "Friends: The Reunion", Amerikan durum komedisi Friends'in 2021'de çıkan özel bir yeniden birleşme bölümüdür. Bölüm, dizinin ortak yapımcıları Marta Kauffman, David Crane, ve Kevin S. ... Bölüm 'de HBO Max'te yayımlandı.