Istanbul havalimanında hangi mağazalar var?

İçindekiler:

  1. Istanbul havalimanında hangi mağazalar var?
  2. Duty free kaç karton sigara?
  3. Iç hatlarda duty free var mı?
  4. Duty free ürün nedir?
  5. Istanbul Havalimanı'nda sigara satılıyor mu?
  6. Yurtdışına kaç karton sigara taşınabilir?
  7. Almanyaya ne kadar sigara getirebilirim?
  8. Kıbrıs'tan ne kadar sigara getirebilirim?
  9. Uçakta ne kadar alkol taşınır?

Istanbul havalimanında hangi mağazalar var?

  • Bisse.
  • Boyner.
  • Celine.
  • Damat Tween.
  • DS Damat.
  • Dünya Göz Optik.
  • Ermenegildo Zegna.
  • Etro.
Daha fazla öğe...

Duty free kaç karton sigara?

Ülkeye giriş yapan yolcular için kişi başı alışveriş limitleri: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki ("'den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç), Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki ("'den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dâhil), Parfüm: 600 ml, ...

Iç hatlarda duty free var mı?

İç hatlar uçuşlarında ise kilitli poşet şartı bulunmuyor. Türkiye'de en büyük duty free mağaza alanı İstanbul Havalimanı'nda yer alıyor.

Duty free ürün nedir?

Duty free alışveriş, vergisiz alışveriş yapmak demektir. Herhangi bir yerde alışveriş yaparken özel durumlar olmadığı sürece satın aldığınız şeyler üzerinden devlete vergi ödersiniz. Duty free alışveriş noktalarında ise vergisiz alışveriş yaptığınız için ürünleri çok daha ucuza alabilirsiniz.

Istanbul Havalimanı'nda sigara satılıyor mu?

Yolcuya açık 6 adet sigara balkonu bulunmaktadır. Hangilerinin operasyonel olarak açık ya da kapalı olduğu bilgisi operasyondan teyit edilmelidir. Bu alanların konum bilgisine havalimanı haritamız ya da IOS/Android cihazınıza yükleyeceğiniz Istanbul Airport mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yurtdışına kaç karton sigara taşınabilir?

Bu sınırlar, her ürün için ayrı ayrı kullanılabilmektedir. Yani hem sigara hem de puro alıp yolculukta taşıma sınırına takılmazsınız. Uçakta sigara taşıma sınırı toplamda 600 adet olarak belirlenmiştir. Bu da 3 karton sigaraya tekabül etmektedir.

Almanyaya ne kadar sigara getirebilirim?

Almanya'ya yalnızca 200 adet sigara götürebilirsiniz. Bunun yanında 50 adet sarma sigara ve 250 gram olmak üzere pipo tütününü de geçirebilirsiniz.

Kıbrıs'tan ne kadar sigara getirebilirim?

KKTC'den Türkiye'ye çıkarken Ercan Havalimanında Duty Free shoplarda alışveriş yapabilirsiniz, tabiki bazı gümrük kısıtlamaları bulunuyor, bilindiği kadarıyla 3 karton sigara ve 3 – 4 şişe içki alabilirsiniz.

Uçakta ne kadar alkol taşınır?

Yolcu başına en fazla 1 adet taşınabilir. Alkol oranı en fazla %70 olabilir. Bir yolcu yanında en fazla 5 lt içki taşıyabilir.