Acı Tatlı Ekşi hangi filmden uyarlama?

İçindekiler:

  1. Acı Tatlı Ekşi hangi filmden uyarlama?
  2. Acı Tatlı Ekşi ne zaman vizyona girdi?
  3. Acı ekşi tatlı nerede çekildi?
  4. Acı Tatlı Ekşi kaç kişi izledi?
  5. Acı Tatlı Ekşi konusu ne?
  6. Acı tatlı his ne demek?

Acı Tatlı Ekşi hangi filmden uyarlama?

Zira Andaç Haznedaroğlu yönetmenliğinde hayata geçen ve yerelleştirilmiş senaryosu başrolde de seyrettiğimiz Buğra Gülsoy'a ait olan Acı Tatlı Ekşi, hali hazırda yapımcı BKM ile işbirliği masasına oturduğu bilinen Güney Koreli şirket CJ Entertainment'ın 2013 tarihli ve yurt dışında iyi gişe yapan “Fen shou he yue” ...

Acı Tatlı Ekşi ne zaman vizyona girdi?

Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile Acı Tatlı Ekşi nerede, ne zaman çekildi? Acı Tatlı Ekşi filminin başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu yer alıyor. 22 Aralık 2017 tarihinde vizyona giren Acı Tatlı Ekşi filmi yerli romantik dram türünde yapımdır.

Acı ekşi tatlı nerede çekildi?

Çekimlerin bir kısmı İstanbul'da yapılırken, asıl çekildiği yer İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi ve Urla ilçesi oldu. Acı Tatlı Ekşi filminin deniz ve sahil sahneleri de İzmir'de çekildi.

Acı Tatlı Ekşi kaç kişi izledi?

Box Office Türkiye verilerine göre, filmi ilk haftasında 2 kişi izlerken, 3 milyon lira gişe hasılatı elde edildi. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstlendiği filmde Gülsoy ve Özpirinçci'nin rol arkadaşları Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş ve Füsun Demirel.

Acı Tatlı Ekşi konusu ne?

Aşk, Dram. Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Acı Tatlı Ekşi, çocukluk arkadaşı olan Duygu ile Murat'ın, üniversitede filizlenen aşkını konu ediniyor. Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu'ya evlenme teklif eder.

Acı tatlı his ne demek?

Acı Tatlı Deyiminin Anlamı (TDK) Bu deyim yaşadığımız ya da tanık olduğumuz olayların bazen sevinçli bazen hüzünlü olması anlamına gelir.