Kadının Ferci ne demek?

İçindekiler:

  1. Kadının Ferci ne demek?
  2. Ferci neresi?
  3. FERC ne demek islam?
  4. Zekerin ne demek?
  5. BIZ Nedir anlamı?
  6. Nümayan olmak ne demek?
  7. Nutfe ne demek Diyanet?
  8. Mudğa ne demek?
  9. Zekera Arapça ne demek?
  10. Biz el aleti ne işe yarar?
  11. BÎD ne demek?
  12. Ferş ne anlama gelir?
  13. Nümayan ne demek Osmanlıca?

Kadının Ferci ne demek?

Şâfiîler kadın fercindeki rutûbet ile tâhir olan dişi hayvan fercindeki rutûbeti hüküm bakımından aynı kabul ederler8. Fakihler dış ferci, bâkire olmayan bir kadının sırtını duvara yaslayıp bacakla- rını açarak oturduğu zaman görünen kısım olarak açıklarlar ve iç ferci de vajina anlamında kullanırlar.

Ferci neresi?

Dişilerde üreme organının dış kısmı, vulva.

FERC ne demek islam?

Arapca FERC nedir? ferc ~ فرج ferc ::: (a. i. c. : fürûc) : 1) aralık, yarık, çatlak. 2) dişilerde tenasül âleti, avret, ud yeri.

Zekerin ne demek?

Zeker kelimesi Türkçe'de "erkek, eril, erkeklik organı" anlamına gelir.

BIZ Nedir anlamı?

bız ne demek? Üçgen ya da kare kesitli, sivri uçlu, saplı el aracı . Küçük delikleri delmeye yarar.

Nümayan olmak ne demek?

NÜMÂYAN. (ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ) sıf. (Fars. numūden “görünmek”ten numāyān) Görünen, meydanda olan, ayan, âşikâr: Velâkin bunda vardır başka kuvvet / Edâsında nümâyan tarz-ı şevket (Sünbülzâde Vehbî).

Nutfe ne demek Diyanet?

Abstract. İnsanın Embriyolojik olarak yaratılması zigot ile bâslayıp, ayetler de geçen karşılığ ıise nutfe kavramdır. Fakat günümüzdeki ttefsirlerinde nutfe kavramina yanlıs olan sperm veya meni karşılığı verilmektedir.

Mudğa ne demek?

Et parçası, bir çiğnem et.

Zekera Arapça ne demek?

Zeker kelimesi Türkçe'de "erkek, eril, erkeklik organı" anlamına gelir. Arapça ḏakar ذكر z "erkek, eril, erkeklik organı" sözcüğünden alıntıdır.

Biz el aleti ne işe yarar?

küçük delikleri delmeye yarar. arkeolojik kazılarda ortaya çıkanları genelde kemikten olur. çok işe yarayışlı bir el aletidir. çelik, sivri uçlu, topaç tutaçlı, uzaktan kısa tornavidaya benzeyen bir aletimizdir.

BÎD ne demek?

BID Kısaltmasının Anlamı Bis in die, defa anlamına gelmektedir. Genelde antibiyotik kutularının üzerinde yer alan bu ifade ilacın sabah ve akşam (12 saat ara ile) kullanılması gerektiğini belirtir.

Ferş ne anlama gelir?

1. Yayma, serme, döşeme. 2. Kilim, halı, yaygı, seccâde, şilte vb. yere döşenen şey: Ol ferş-i anberîni ki göz yaşı âl eder (Nâilî).

Nümayan ne demek Osmanlıca?

nümayan / nümâyan / nümâyân / نمایان Açık, parlak, görünen.