Kıbrıs'ı aramak ucretli mi?

İçindekiler:

  1. Kıbrıs'ı aramak ucretli mi?
  2. Türkiyeden Kıbrıs Turkcell nasıl aranır?
  3. Turkcell yurt dışını arama ne kadar?
  4. Alo Kıbrıs nasıl yapılır?
  5. KKTC tarifesi nedir?

Kıbrıs'ı aramak ucretli mi?

tarihi itibariyle geçerli olan fiyatlar tabloda sunulmuştur. Sesli ve görüntülü aramalar aynı şekilde ücretlendirilir. ... itibariyla Kibris aramalari hem faturali hem faturasizda dk basina 1,95 TL olarak, kisa mesaj adedi ise 1,22 TL olarak güncellenecektir.

Türkiyeden Kıbrıs Turkcell nasıl aranır?

Hattınızı hemen yurt dışına açık hale getirmek için tıklayınız. Ayrıca, faturalı hattınızdan ROAM yazıp 2200'e ücretsiz sms göndererek, Hazır Kart kullanıyorsanız *111#'i ücretsiz olarak tuşlayıp arayarak hattınızı yurt dışında kullanıma açabilirsiniz.

Turkcell yurt dışını arama ne kadar?

Tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) 42,84 TL'ye Yurt Dışını Arama 1 saat Paketi'ne sahip olabilirsiniz.

Alo Kıbrıs nasıl yapılır?

Faturalıda; 1 ayın sonunda paketiniz otomatik olarak devam eder. Paketinizin iptali için IPTAL ALO KIBRIS yazıp, 2200'a gönderebilirsiniz. Hazır Kart'ta ise 30 günün sonunda paketiniz sona erer, yenilenmez. Paketi yeniden almak için KIBRIS 1 SAAT yazıp 2200'a göndermeniz gereklidir.

KKTC tarifesi nedir?

KKTC Konuşma Paketi ile KKTC'de dolaşım yaparken 40,80TL 'ye toplam 60 dakika konuşabilirsiniz. TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir. tarihi itibarıyla "KKTC Konuşma Paketi'nin ücreti KDV ve ÖİV dahil 40,80 TL olarak güncellenmiştir. KKTC yazıp 5555'e gönderin.