Turkcell Hangi ülkelerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Turkcell Hangi ülkelerde geçerli?
  2. * 120 Turkcell nedir?
  3. Turkcell yurtdışı ne kadar?
  4. Turkcell Grup kaç ülkede var?
  5. * 100 Turkcell nedir?
  6. Turkcell Tarifen yurtdışında geçerli nasıl yapılır?

Turkcell Hangi ülkelerde geçerli?

Geçerli ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda), Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Faroe Adaları, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Kanada, Kanal Adaları, KKTC, Polonya, Portekiz, Porto Riko, San Marino, Slovenya, ...

* 120 Turkcell nedir?

*15 Haziran 2021 itibariyle paket kapsamında sunulan heryöne dakikalar, Türkiye Türk Telekom yönüne yapılacak aramalarda geçerli olmayacaktır. Kalan her yöne dakikalar, KKTC her yöne ve Turkiye Turkcell, Türkiye Vodafone ve sabit hatlar yönüne geçerli olacaktır. ... TR 120 yazıp 4444'e gönderebilirsiniz.

Turkcell yurtdışı ne kadar?

Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika internet ve SMS'i yurt dışında 26 ülkede otomatik olarak günlük vergiler dahil 49,90 TL'ye kullanabilirsiniz. 38 ülkede otomatik olarak günlük vergiler dahil 59,90 TL olan tarifen yurt dışında geçerli özelliği için tıklayınız.

Turkcell Grup kaç ülkede var?

9 ülkede 68,9 milyon müşterimize hizmet veriyoruz!

* 100 Turkcell nedir?

Telefonunuzdan *100#'yi tuşlayıp arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip edebilirsiniz. Neler Yapabilirim? Fatura borcunuzu, güncel harcama tutarınızı veya TL hareketlerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell Tarifen yurtdışında geçerli nasıl yapılır?

Paket başvurusu 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir. Özelliği kullanabilmek için TARIFEM YURTDISINDA yazıp ve iptal etmek için IPTAL TARIFEM YURTDISINDA yazıp 2200'e gönderebilirsiniz. Paketinizi almak için 2200'e gönderilen SMS'ler yurt içinde ve yurt dışında ücretsizdir.