Telefon kapalıyken kim aramış ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Telefon kapalıyken kim aramış ücretsiz?
  2. Pttcell kim aradı?
  3. Turkcell Kim Arıyor?
  4. Pttcell hattı nereden alınır?
  5. Konuşurken Kim Arıyor?
  6. Meşgulken arayanı nasıl görebilirim?
  7. Arayan kim Aboneliğim var ama mesaj gelmiyor?
  8. Arayan numara kim uygulama?
  9. Pttcell yeni hat ücreti ne kadar?
  10. Pttcell hat fiyatı ne kadar?

Telefon kapalıyken kim aramış ücretsiz?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.

Pttcell kim aradı?

ArayanıBil Servisi'ni ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için “ACIK” yazıp 5555'e SMS gönderebilirsiniz.

Turkcell Kim Arıyor?

KIMARIYOR yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Servisiniz aktiflendikten sonra meşgulken çağrı aldığınızda, cebinize KimArıyor mesajları gelmeye başlayacaktır.

Pttcell hattı nereden alınır?

En yakın PTT merkezine giderek Pttcell'li olabilirsiniz. Kimliğinizin yanınızda olması yeterli. Size en yakın Pttcell merkezini bulmak ve size uygun tarifeyi seçmek için Pttcell.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Konuşurken Kim Arıyor?

Telefonun Rehber uygulamasına gelerek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın. Ardından açılan menü içerisinden Ayarlar seçeneğini seçin. Sonra arama ayarları sayfasında bulunan Diğer Ayarlar butonunu seçerek karşınıza çıkan sayfada “Arama Bekletme” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

Meşgulken arayanı nasıl görebilirim?

Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Arayan kim Aboneliğim var ama mesaj gelmiyor?

Eğer bu yöntemi uyguladığınız halde halen arayan kim servisi aktif olup bilgilendirme msj gelmiyorsa müşteri hizmetleri arayıp sorunu ayrıntılı olarak bildirmeniz gerekmektedir. Telefonunuzdan 542 yada (0) 5 numarasını aramanız gereklidir. Arayan Kim Servisi 8000 kısa numarası üzerinden hizmet vermektedir.

Arayan numara kim uygulama?

1 - Whos Call - Arayan ID ve Engel Numara tanıma programı denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan Whos Call, bir milyardan fazla telefon numarasını sisteminde barındırır. Ücretsiz olan bu uygulamayı kullandığınız işletim sistemine göre Apple Store, Google Play ve Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

Pttcell yeni hat ücreti ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

Pttcell hat fiyatı ne kadar?

Tarifenin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 54 TL'dir. Pttcell hattınızın fatura ödemelerini tüm PTT iş yerlerinden ve Pttmatik'lerden yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile 7/24 faturanızı ödemek için tıklayınız veya 4 Pttcell Müşteri Hizmetleri'ni arayınız.