Kaskodan neler yapılır?

İçindekiler:

  1. Kaskodan neler yapılır?
  2. Ikame araç Kaskoyu deler mi?
  3. Kasko hasar parasını kimden alır?
  4. Kaskodan mini onarım hasar kaydına girer mi?
  5. Anadolu sigorta ikame araç kaç gün?
  6. Kasko yedek anahtar verir mi?
  7. Değer kaybı kaç yaşa kadar?
  8. Araç değer kaybı ekspertiz raporu nasıl alınır?
  9. Kasko sürücü hatasını karşılar mı?
  10. Sigorta şirketi hangi durumlarda ödeme yapmaz?

Kaskodan neler yapılır?

Sigorta Mini onarım teminatı kapsamında kasko hasarsızlık indirimi bozulmadan alınabilecek hizmetler;
  • Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme.
  • Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme.
  • Boya Onarımı, Mini Yama.
  • Plastik Tampon ve Parça Onarımı
  • Oto Döşeme Tamiri.
  • Ön Cam Onarımı
  • Leke Çıkarma.
  • Deri döşeme Tamiri.

Ikame araç Kaskoyu deler mi?

İkame araç hizmetini almak, kasko sigortasının bozulmasına neden olmaz. Kasko sigortası kapsamında sunulan ek hizmetlerden biri olan ikame araç hizmeti, belirli şartlar kapsamında verilmektedir. ... Ancak sözleşme içinde yer alan ek teminat seçeneklerinde ikame araç teminatı bulunmazsa, sigortalı bu hizmetten yararlanamaz.

Kasko hasar parasını kimden alır?

Herhangi bir kazaya karışmanız durumunda sürücü olarak siz kusurlu olsanız dahi, kasko aracınızdaki zararı karşılar. Ancak kasko yalnızca sigortalı aracın hasarını karşılar. Karşı tarafta oluşan hasar ise trafik sigortası tarafından karşılanır.

Kaskodan mini onarım hasar kaydına girer mi?

Mini onarım tramerden etkilenir mi? Mini onarım hizmeti almış olan araçlar, poliçe onarım sonundaki işlem sonucunda kaza tamiri olarak değerlendirilmez, tramere herhangi bir şekilde kayıt ve giriş yapılmaz.

Anadolu sigorta ikame araç kaç gün?

İkame Kiralık Araç teminatı; poliçede seçilen alternatife bağlı olarak, aracın tam hasara (pert) uğraması, çalınması halleri dahil olmak üzere kaza sonucunda aracın onarımının 48 saati aştığı durumlarda senede 2 defa ve onarım süresince azami 15 gün olmak üzere ikame araç temin edilir. "Onarım Süresince - Üst Segment – ...

Kasko yedek anahtar verir mi?

2. Yedek anahtarı kasko karşılar ? Evet hemen hemen bütün kasko poliçeleri kayıp yedek anahtar bedelini karşılar fakat burada ödediğiniz tutar önemlidir.

Değer kaybı kaç yaşa kadar?

Aracınız 125.000 km'nin üzerinde olmalıdır. Araç değer kaybı yaş sınırı 10 yıl olarak belirlenmiştir. Aracınız 10 yaşından büyük olmamalıdır. Karşı tarafın trafik sigortasının bulunması gerekmektedir; eğer kazayı yapan tarafın trafik sigortası yoksa araç değer kaybını bizzat ödemek zorunda kalır.

Araç değer kaybı ekspertiz raporu nasıl alınır?

Araç eksperlerini netten de bulabileceğiniz gibi mahallenizdeki sigorta acentasına uğrayarak temin edebilirsiniz. Eksperi bulduktan sonra ondan “araç hasar ve değer kaybını ölçümlemesi için bilirkişi raporu” hazırlatmasını isteyebilirsiniz.

Kasko sürücü hatasını karşılar mı?

Herhangi bir kazaya karışmanız durumunda sürücü olarak siz kusurlu olsanız dahi, kasko aracınızdaki zararı karşılar. Ancak kasko yalnızca sigortalı aracın hasarını karşılar. Karşı tarafta oluşan hasar ise trafik sigortası tarafından karşılanır.

Sigorta şirketi hangi durumlarda ödeme yapmaz?

Çalınan ya da gasp edilen araçların neden olduğu trafik kazalarında, araç sahibi ve sigorta şirketinin sorumlu olmamasından dolayı trafik sigortası tarafından ödeme yapılmaz. Alım satım, bakım-onarım ve benzeri işlemler için serviste bulunan araçların neden olduğu zararlar, trafik sigortası kapsamında değildir.