Jel tırnak mi protez tırnak mi?

İçindekiler:

  1. Jel tırnak mi protez tırnak mi?
  2. Jel tırnak sağlam mı?
  3. Protez tırnak kaç gün gidiyor?
  4. Protez tırnak Fiyatları ne kadar?
  5. Protez tırnak kimlere yapılmaz?
  6. Protez tırnağa zarar verir mi?

Jel tırnak mi protez tırnak mi?

İki uygulama arasındaki en temel fark kullanılan malzemedir. Akrilik Protez Tırnak uygulaması; özel akrilik tozlarının , akrilik monomer ile karıştırılıp tırnağa uygulanması ile yapılmakta iken , jel tırnak ise özel protez tırnak jellerinin tırnağa uygulandıktan sonra UV lambalar ile kurutulması ile yapılmaktadır.

Jel tırnak sağlam mı?

Jel tırnak ise sıvıdan daha yoğun, saydam ve pelte kıvamındadır. Akrilik tırnak jel tırnaklara göre daha yoğundur. Çok sert darbelere maruz kalmadığı sürece kolay kırılmaz ve dayanıklıdır. Jel tırnaklar, akriliğe göre kıvamı daha akışkan olduğu için darbelere karşı fazla dayanıklı değildir.

Protez tırnak kaç gün gidiyor?

Kişiye göre değişen tırnak uzama hızına göre önerilen ortalama süre 3-4 haftadır. Periyodik protez tırnak bakımları yapıldığı sürece istenilen süre kadar kullanılabilir ve kişi istediği zaman da çıkartılabilir.

Protez tırnak Fiyatları ne kadar?

Protez Tırnak Fiyatları
Protez Tırnak (İlk İşlem)200 TL
Protez Tırnak Bakım150 TL
Protez Jel Tırnak25 TL

Protez tırnak kimlere yapılmaz?

Tırnak uzatmaya zaman ayıramayan iş kadınları için bulunmaz fırsattır. Müzik, dikiş gibi tırnakların yoğun olarak kullanılacağı işlerde çalışanların yaptırmasında bir sıkıntı yoktur.. Kimler Protez Tırnak Yaptıramaz ? Tırnaklarında yada ellerinde mantar gibi bulaşıcı hastalıkları olan kişilere protez tırnak yapılamaz.

Protez tırnağa zarar verir mi?

Protez tırnak uygulaması kendi tırnaklarınıza herhangi bir zarar vermez, tırnaklarınızı yıpratmaz yada inceltmez. Çünkü protez tırnak uygulaması sırasında kendi tırnaklarınızın tamamı kapatılmaz. Tırnaklarınızın yalnızca uç kısımlarına protez tırnaklar özel yapıştırıcılar aracılığıyla yapıştırılır.