Şenay'ın anlamı ne demek?

İçindekiler:

  1. Şenay'ın anlamı ne demek?
  2. Seray ismi ne anlama gelir?
  3. Türkiyede kaç Şenay ismi var?
  4. Seray kız mı erkek mi?
  5. Seray hangi cinsiyet ismi?

Şenay'ın anlamı ne demek?

Bu yüzden Türkiye'de kız çocukları için sevilen ve sayılan ve yaygın kullanılan isimlerden biridir. Şenay Ne Demek? Bir kıza hitap edecek en güzel anlamı taşıması ile beraber, aynı zamanda karakteristik bir yapı sunan Senay adını minik yavrunuz için kullanabilirsiniz.

Seray ismi ne anlama gelir?

Sera isminin anlamı ay gibi güzel olanların başı, önde geleni demektir. Türkçe bir isim olan Seray isminin en fazla tercih edilen kız isimlerinden biri olmasının ilk sebeplerinden biri taşıdığı anlamı olmaktadır.

Türkiyede kaç Şenay ismi var?

Türkiye'de Aralık 2018 itibariyle tam olarak 1.278 tane Senay ismini kullanan insan bulunuyor. Tüm isimler içinde sırada. Yani Türkiye'de her kişiden biri Senay. İstanbul'da ise toplam 318 tane.

Seray kız mı erkek mi?

Seray ismi sadece kız çocukları için kullanılmakta ve ismin rengi pembedir. Seray isminin anlamı ay gibi güzel olanların başı ve ayrıca önde geleni demektir. Çok sıcakkanlı ve oldukça samimidirler.

Seray hangi cinsiyet ismi?

Ülkemizde Seray ismine sahip kişi sayısı ortalama 250 bin civarındadır. Seray ismi sadece kız çocukları için kullanılmakta ve ismin rengi pembedir. Seray isminin anlamı ay gibi güzel olanların başı ve ayrıca önde geleni demektir.