İŞKUR evde paketleme iş başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İŞKUR evde paketleme iş başvurusu nasıl yapılır?
  2. Evde çalışma nedir?
  3. Evde iş sözleşmesi nedir?
  4. Davetiye katlama işi kaç para?

İŞKUR evde paketleme iş başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU NASİL YAPİLİR? Evde paketleme işine katılmak isteyen kadınlar, adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıracak. Kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu dolduracak.

Evde çalışma nedir?

Evden çalışma; kişinin ailesindeki bakıma muhtaç kişiye bakma şeklinde gerçekleşebileceği gibi bir işverenin bazı işlerini parça başı evinde yapmak şeklinde gerçekleşebilir. Ortak noktaları işin, işverenin fiziksel olarak kontrolünde bulunmayan yerlerde göreceli olarak bağımsız şekilde yerine getirilmesidir.

Evde iş sözleşmesi nedir?

Türk Borçlar Kanunu m.461 hükmü ise evde hizmet sözleşmesini, işverenin verdiği işi, işçinin kendi evinde veya belirleyeceği başka bir yerde, bizzat veya aile bireyleriyle birlikte bir ücret karşılığında görmeyi üstlendiği sözleşme olarak tanımlamıştır.

Davetiye katlama işi kaç para?

Davetiye katlayarak günlük 100 TL ile ayda 2000 TL ile 3000 TL maaş ile çalışacak elaman arayan firmalar bulunuyor. Bunun için ofise gitmenize gerek yoktur. Evde davetiye katlama işi yaparak güzel paralar kazanabilirsiniz. Düzenli olarak bu işi yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz.