Rumeli Hisarı konser alanı ne zaman yapıldı?

İçindekiler:

  1. Rumeli Hisarı konser alanı ne zaman yapıldı?
  2. Biletix online etkinlik nasıl izlenir?
  3. Biletix guvenilir mi?
  4. Rumeli Hisarı Camii kim yaptırdı?
  5. Biletix konser bileti nasıl alınır?
  6. Rumeli Hisarı içinde ne var?
  7. Boğazkesen Hisarı adı nereden gelir?
  8. Biletix ne kadar komisyon alıyor?
  9. Biletix ne iş yapar?

Rumeli Hisarı konser alanı ne zaman yapıldı?

Tiyatro sanatçısı Muhsin Ertuğrul, 1958'de caminin bulunduğu alana açıkhava tiyatrosu yaptırdı. Daha sonra alanda 1980'li yıllardan itibaren konserler verilmeye başlanmıştı. Rumeli Hisarı'nda son konser 2008 yılında gerçekleştirilmişti.

Biletix online etkinlik nasıl izlenir?

Satın alma işleminizden sonra size 10 haneli bir kod gönderilir. seyretix.com sayfasında yer alan ilgili etkinliğin izle butonuna tıklayıp izleme sayfasına yönlenirsiniz. Karşınıza çıkan “Etkinlik Bilgileri” bölümünde etkinlikle ile ilgili izleme süresi gibi detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Biletix guvenilir mi?

Biletix.com'a internet üzerinden gönderdiğiniz tüm bilgiler, günümüzün en güvenilir donanımıyla şifrelendirilir. ... VeriSign'ın elektronik sertifikası sizin gerçekten biletix.com ile bağlantıda olduğunuzu garantiler.

Rumeli Hisarı Camii kim yaptırdı?

Fatih Sultan Mehmet tarafından İstanbul'un fethinden önce boğazın kuzeyinden gelebilecek saldırıları engellemek için Anadolu yakasındaki Anadolu Hisarı'nın tam karşısına inşa ettirilmiştir. Burası boğazın en dar noktasıdır. Mekânda uzun yıllar boyunca Rumeli Hisarı Konserleri düzenlenmiştir.

Biletix konser bileti nasıl alınır?

Etkinlik biletlerinizi, internet sitemiz üzerinden üye olarak ya da Biletix üyesi olmadan satın alabilirsiniz.

Rumeli Hisarı içinde ne var?

Rumeli Hisarı
  • Rumeli Hisarı
  • Surp Santuht Ermeni Kilisesi.
  • Yusuf Ziya Paşa Köşkü
  • Boğaziçi Üniversitesi.
  • Aşiyan Tepesi ve Müzesi.
  • Lokma Cafe.
  • Kale Çay Bahçesi.
  • Sade Kahve Cafe.
Daha fazla öğe...

Boğazkesen Hisarı adı nereden gelir?

Rumeli Hisarı (Boğazkesen Hisarı olarak da bilinir), İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Boğaziçi'nde bulunan ve bulunduğu semte adını veren hisar. ... Rumeli Hisarı'nın adı Fatih vakfiyelerinde Kulle-i Cedide; Neşri tarihinde Yenice Hisar; Kemalpaşazade, Aşıkpaşazade ve Nişancı tarihlerinde Boğazkesen Hisarı olarak geçmektedir.

Biletix ne kadar komisyon alıyor?

Ücretli etkinlikleriniz için ise %8 + KDV komisyon ödersiniz. Bu komisyon kategori için belirlemiş olduğunuz fiyat içinden tahsil edilir. Biletino ayrıca katılımcılardan bilet satın alma işlemi sırasında 5 TL(KDV Dahil) işlem ücreti tahsil eder.

Biletix ne iş yapar?

Biletix olarak hedefimiz; biletinizi en kısa sürede, en kolay şekilde satın almanızı sağlamaktır. Aşağıdaki Satış Politikamızı ve Satış Sözleşmemizi, müşteri olarak sizi memnun kılacak ve biletix.com'daki satın alım süreci konusunda sizi bilgilendirecek şekilde tasarladık.