Aynısefa yağı özlü krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aynısefa yağı özlü krem ne işe yarar?
  2. Aynısefa Balsam kremi ne işe yarar?
  3. Kantaron özlü krem ne işe yarar?
  4. Farmasi Aynısefa yağı yüz kremi nasıl kullanılır?
  5. Elder kantaron özlü krem ne işe yarar?
  6. Aynı Sefa kremi basura iyi gelir mi?
  7. Farmasi aynısefa yüz yıkama jeli ne işe yarar?

Aynısefa yağı özlü krem ne işe yarar?

Aynısefa kremi; lokal uygulama yapılan ve birçok cilt hastalığında faydalı olan bir keremdir. Sivilce, siyah noktalar ve akne tedavisinde kullanılır. Sedef ve sulu sedef hastalığı ve egzama hastalığını destekleyici iyileştirme özelliği bulunmaktadır.

Aynısefa Balsam kremi ne işe yarar?

Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmaya, cilt kaşıntılarını azaltmaya yardımcıdır. Kolajen üretimini uyarır, hücre yenilenmesini destekler. Dudakların kuruyup çatlamasını önler. Cildi besler, nemlendirir, yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları önlemeye yardımcıdır.

Kantaron özlü krem ne işe yarar?

Kantaron, Vitamin E, Provitamin B5 ve pirinç yağı içeren krem, kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi verirken gerekli bakımını da sağlamaktadır. Cildin serbest radikallere karşı korunmasına, elastikiyetini arttırarak daha sıkı ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Farmasi Aynısefa yağı yüz kremi nasıl kullanılır?

Kuru ve hassas cilt yapılarına uygun olan Farmasi Aynısefa Yağı Yüz Kremi, kolay bir uygulamaya sahiptir. Yapmanız gereken tek şey yüzünüzü nemlendirmek ve elinize aldığınız bir miktar kremi dairesel hareketler ile sürmektir. Düzenli kullanımlarda cildiniz tarafından hızlı emilir ve etkisini hemen gösterir.

Elder kantaron özlü krem ne işe yarar?

Destek Kantaron Özlü Krem, içeriğinde birçok bitki yağı bulunduran, cilt bakımı ve arometerapi masajı için kullanılabilen bir doğal kremdir. ... Bitkisel içeriği sayesinde masaj yapılmasını kolaylaştırır.

Aynı Sefa kremi basura iyi gelir mi?

– Gastrit ülser ve reflü gibi sorunların tedavisinde yardımcı olur. – Adet dönemimdeki ağrıları azaltır. – Hemoroide (basur) iyi gelir. – Vücutta bakteri ve enfeksiyon gelişimini önler.

Farmasi aynısefa yüz yıkama jeli ne işe yarar?

Cildi yormadan ve kurutmadan, kir, yağ ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. Kuru ve hassas ciltler için Bio-Lipid Teknolojisi ile üretilmiştir. Hassas cilt bariyerindeki yapıya benzer katmanlı Bio-Lipidler sayesinde cilde kolaylıkla uyum sağlar.