Fanta da C vitamini var mı?

İçindekiler:

  1. Fanta da C vitamini var mı?
  2. Fanta 1 GB nasıl kazanılır?
  3. Fanta kapaklarında nasıl internet kazanılır?
  4. Fanta hangi ülkenin malı?
  5. 2 buçuk litre Pepsi ne kadar?
  6. Pepsi Max ne kadar?
  7. Pepsi Max şekerli mi?

Fanta da C vitamini var mı?

Ürün 250 ml.'lik teneke kutularda ve 1,5 lt.'lik pet şişelerde satılıyor. Özellikle ürün ambalajı üzerindeki C vitamini vurgusu dikkat çekiyor. Ürün içeriğindeki yüksek şeker, glikoz-fruktoz şurubu ve tatlandırıcılar ile çeşitli katkı maddelerini yok sayarak tüketiciyi aldatıcı nitelikte beyan yapmaktadır.

Fanta 1 GB nasıl kazanılır?

Kampanyadan faydalanmak için ilk olarak teneke kutusundan 1 adet Fanta içeceği satın almanız gerekiyor. Kutu içerisinde yer alan kod üzerinden Fanta kurumsal web sitesinden barkod tarama işlemi gerçekleştirilmelidir. Fanta kurumsal web sitesine giriş sağlandıktan sonra kampanyaya katılmak gerekiyor.

Fanta kapaklarında nasıl internet kazanılır?

Kutu Fanta şişelerinin açma halkasının altında bulunan kod ile Fanta'nın resmi internet sitesine girerek kayıt yapılır. Fanta resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra kampanyaya katılmak gerekmektedir. Kampanya bölümünden açma halkasında bulunan kodu yazarak çekilişe katılma hakkı elde edilir.

Fanta hangi ülkenin malı?

Fanta
TipGazlı içecek
ÜreticiThe Coca-Cola Company
KökenAlmanya
İlk üretim yılı1940

2 buçuk litre Pepsi ne kadar?

2.

Pepsi Max ne kadar?

Litre seçenekleri: 0.

Pepsi Max şekerli mi?

2007'deki Türkiye lansmanı ile birlikte Türkiye'deki ilk 'şekersiz kola' olma özelliğini elinde bulunduran Pepsi Max 'Max Lezzet, Sıfır Kalori' sloganıyla pazardaki en sevilen içeceklerden biri konumunda.