Utku Yengi ne demek?

İçindekiler:

  1. Utku Yengi ne demek?
  2. Cemiyet bulmacada nedir?
  3. Bulmaca faiz ne demek?
  4. Kurtarıcı bulmacada nedir?
  5. Dizelge nedir bulmaca?
  6. Bulmacada mafsal ne demek?
  7. Büyük Sözlük ne demek bulmaca?
  8. Imge Hülya ne demek?
  9. Bulmacada kekemelik ne demek?
  10. Bulmacada bir bağlaç ne demek?
  11. Çelişme birbirini tutmama nedir?
  12. Kabak yemeğine ne denir?
  13. Kimi kez ne demek?
  14. Yanılma yanılgı ne demek?

Utku Yengi ne demek?

Utku yengi bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Utku yengi nedir sorusuna verilecek cevap olarak ZAFER - GALİBİYET yazabilirsiniz.

Cemiyet bulmacada nedir?

Cemiyet bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Cemiyet nedir sorusuna verilecek cevap olarak DERNEK - TOPLUM - SOSYETE - TOPLUM - DERNEK - DÜĞÜN yazabilirsiniz.

Bulmaca faiz ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Faiz nedir sorusuna verilecek cevap olarak RİBA - ÜREM - NEMA - GETİRİ yazabilirsiniz.

Kurtarıcı bulmacada nedir?

Bulmacada 'Kurtarıcı' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kurtarıcı' sorusunun yanıtı 8 harflidir ve cevaba ise Halaskâr yazabilirsiniz.

Dizelge nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Dizelge' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Dizelge' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise LİSTE yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 7 harfli ise cevaba Dizelge yazabilirsiniz.

Bulmacada mafsal ne demek?

Cevap = Bulmacada Mafsal nedir sorusuna verilecek cevap olarak EKLEM yazabilirsiniz. Mafsal Bulmacada = Birbirine bağlanmış parçaların her yönde dönmesini sağlayan bağlantı öğesi nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Büyük Sözlük ne demek bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Büyük Sözlük bulmaca' sorusunun cevabı olan 'KAMUS - FERHENG' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: KAMUS kelimesinin Eş Anlamlıları: Sözlük (6 harfli)

Imge Hülya ne demek?

İMGE=Ruh bilimde sinirlerin merkezci bir uyarımı olmadan insanların zihninde kendiliğinden canlanan duyumsal şekle denir. HÜLYA=Hayal kuran veya insanı hayal kurmaya sürükleyen.

Bulmacada kekemelik ne demek?

Kekemelik ne demek; konuşma sırasında sesleri ve heceleri çıkarırken meydana gelen sıkıntıdan dolayı konuşmada ki peltekliğe verilen addır. ... Kekemelik eş anlamlısı genel olarak “rekaket” olarak geçmektedir.

Bulmacada bir bağlaç ne demek?

Bağlaç bulmaca anlamı, Cevap = Bulmacada Bağlaç nedir sorusuna verilecek cevap olarak VE - Kİ - İLE - DE - RABIT yazabilirsiniz. ... Bağlaç Bulmacada = Eş görevli kelimeleri veya önermeleri birbirine bağlayan kelime türü rabıt rabıt edatı nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Çelişme birbirini tutmama nedir?

çelişme birbirini tutmama bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada çelişme birbirini tutmama nedir sorusuna verilecek cevap olarak ÇELİŞKİ - AYKIRILIK yazabilirsiniz. önerme, kavram ya da yargıda birinin doğruluğu ötekinin yanlış olmasını gerektirme durumu.

Kabak yemeğine ne denir?

Cevap = Bulmacada Bir Kabak Yemeği nedir sorusuna verilecek cevap olarak FELİ - MALEZ - KALYA yazabilirsiniz.

Kimi kez ne demek?

Bazı sayı sıfatlarıyla birlikte kullanılarak bir olayın ve olgunun her bir tekrarlanışını bildiren söz, defa, kere, sefer. Times.

Yanılma yanılgı ne demek?

Yanlışı doğru veya doğruyu yanlış sanma, hata. Doğabilimsel ölçümlerde ölçü aygıtlarından, insan değerlendirmelerinin yetersizliğinden kaynaklanan belirsizlikler.