Avast virüs taraması nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Avast virüs taraması nasıl yapılır?
  2. Avast virüs mü?
  3. Avast AntiTrack nedir?
  4. Avast secure browser ne işe yarar?
  5. Avast Cleanup premium ne işe yarar?
  6. Avast online security ne işe yarar?

Avast virüs taraması nasıl yapılır?

Avast'ı açın, Tara > Virüs taraması yap yolunu izleyin ve açılır pencereden "Açılış Taraması"nı seçin. Sisteminize virüs bulaşmış olabilir, ki bu nedenle de bilgisayar geç açılıyor olabilir. Tam tarama yapın. Açılış taramasını zâten otomatik olarak yapıyor.

Avast virüs mü?

Avast! virüs değildir ama iyi bir AV'da değildir. Kaspersky kullanın.

Avast AntiTrack nedir?

Avast AntiTrack nedir? Avast AntiTrack çevrim içinde size daha iyi anonimlik sağlamak için internetteki çeşitli izleme türlerini engelleyen bir araçtır.

Avast secure browser ne işe yarar?

Piyasadaki en güvenli tarayıcı! ... Avast Secure Browser kimlik avı sitelerini ve zararlı indirme bağlantılarını engelleyerek ve ayrıca bağlantınızı şifreleyerek internette size ek bir savunma katmanı sağlar.

Avast Cleanup premium ne işe yarar?

Avast Cleanup Premium, PC'nizi hızlandırabileceğini, disk alanı açabileceğinizi ve bilgisayarınızla küçük sorunları düzeltebileceğini söyleyen bir sistem ayar takımıdır. ...

Avast online security ne işe yarar?

Avast Online Security, ziyaret ettiğiniz her web sitesini kontrol eder ve güvenli değilse veya kötü bir itibarı varsa sizi uyarır. Bütün bunlar birbirini kollayan 400 milyon kullanıcıdan oluşan topluluğumuzun verilerine dayanmaktadır. Bonus olarak da izlendiğinizde sizi uyarırız.