Far bazı olarak ne kullanabilirim?

İçindekiler:

  1. Far bazı olarak ne kullanabilirim?
  2. Göz farı bazı nasıl uygulanır?
  3. Göz farı ne işe yarar?
  4. Makyaj bazı ile far bazı olarak kullanılır mı?
  5. Yüz bazı nasıl sürülür?

Far bazı olarak ne kullanabilirim?

Far bazı yerine pek kullanılacak bir ürün yok çünkü hiç bir ürün far bazının size sağlayacağı kalıcılığı veremez ancak renklerin güzel çıkması için güzel bir makyaj zeminini kapatıcı (concealer) sağlayabilir ancak unutmayın gün içinde göz makyajınız sıcaktan veya başka nedenlerden akabilir.

Göz farı bazı nasıl uygulanır?

Bazın likit & kremsi yapısı parmakların ısısıyla birleştiğinde daha yumuşak bir uygulama sağlıyor. Eye primer'ını bütün göz kapağına parmaklarınla uygula ve yay. Anında emilen yapısı sayesinde göz makyajına hemen başlayabilirsin!

Göz farı ne işe yarar?

Farlar göz kapağı için kullanılan kozmetik ürünleridir. ... Oldukça geniş bir renk yelpazesine sahip olan farlar, hem günlük makyajda hem özel gün makyajlarında vazgeçilmez ürünler olmuşlardır. Göz farları değişik formlarda karşımıza çıkabilmektedirler. Genellikle kullanılan toz formundaki farlardır.

Makyaj bazı ile far bazı olarak kullanılır mı?

Bölgeye Özel: Far Bazı, Maskara Bazı ve Dudak Bazı Makyaj bazı yalnızca fondöten altına kullanılan ve yüz özelinde bir ürün değil. ... Bunu önlemek için farını sürmeden önce göz kapağının tamamına far bazı uygulayabilirsin. Böylece göz makyajın gün içinde uçup gitmez ve çizgilere dolmaz!

Yüz bazı nasıl sürülür?

- Makyaj bazını yüzünüze dairesel hareketlerle sürebilirsiniz. İster fırça yardımı ile ister süngerle ya da parmak uçlarınızla sürebilirsiniz. - Göz altları çok ince bir tabakaya sahip olduğundan ürünü göz altına kullanmaktan kaçının. - Makyaj bazı ne kadar ince sürülürse o kadar iyi olacaktır.