VitrA Karo kimin?

İçindekiler:

  1. VitrA Karo kimin?
  2. VitrA Eczacıbaşı nedir?
  3. VitrA hangi marka?
  4. VitrA Genel Müdürü Kimdir?
  5. Artema sahibi kim?
  6. VitrA Ne fabrikası?
  7. VitrA klozet hangi ülkenin?
  8. Ahmet Yamaner kimdir?
  9. Artema nerede üretiliyor?
  10. Punto batarya kim üretiyor?
  11. Özgen Özkan nereli?
  12. VitrA seramik nerede üretiliyor?
  13. Eczacıbaşı CEO kim?
  14. Artema kime ait?

VitrA Karo kimin?

Bu "SİTE"ın sahibi Kanyon Ofis / İSTANBUL adresinde mukim Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Bundan böyle kısaca VitrA"olarak anılacaktır)'dir.

VitrA Eczacıbaşı nedir?

VitrA, Artema, İntema Yaşam, Villeroy&Boch, Burgbad ve Engers markalarıyla hizmet veren Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, sektöründeki en geniş ürün yelpazesine ve üretim kapasitesine sahip. 60 yıllık deneyimiyle, banyo ve karo ürünleri toplamında Türkiye'de pazar liderliğini elinde bulunduruyor.

VitrA hangi marka?

Türkiye'nin ilk ve en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi ve ihracatçısı olan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (EYAP), 1958'den beri VitrA markalı seramik sağlık gereçleri, 1991'den bu yana banyo mobilyaları, küvet ve duş tekneleri üretiyor.

VitrA Genel Müdürü Kimdir?

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Genel Müdürlüğü'ne Ferit Erin atandı. VitrA ve Artema markalarının üreticisi Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş.'nin (EYAP) yeni Genel Müdürü, aynı kuruluşta Pazarlama Direktörü olarak çalışan Ferit Erin oldu.

Artema sahibi kim?

Artema, Eczacıbaşı bünyesindeki tarafından kurulan sıhhi tesisat armatürleri, banyo aksesuarları, banyo ve mutfak armatürleri, duş sistemleri ile banyo aksesuarları markasıdır. Eczacıbaşı 1942 yılında Nejat Ferit Eczacıbaşı tarafından kuruldu.

VitrA Ne fabrikası?

2011'den bu yana Rusya'daki fabrikasında da seramik karo üretimi yapan VitrA Karo'nun yıllık üretim kapasitesi toplam 30 milyon metrekare. VitrA Karo'nun ürünleri, başta Türkiye ve Almanya pazarları olmak üzere, 75 ülkede satışa sunuluyor.

VitrA klozet hangi ülkenin?

VitrA İstanbul, Türkiye merkezli sıhhi tesisat, lavabo, banyo ve seramik karo üreticisidir. Yapı malzemeleri ve tüketici ürünleri alanında faaliyet gösteren çok uluslu bir şirket olan Eczacıbaşı Holding'in bir parçasıdır. VitrA şirketi 1942 yılında Kartal, İstanbul'da bir Seramik Fabrikası inşa edildiğinde başladı.

Ahmet Yamaner kimdir?

1991 yılından bu yana VitrA Karo Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Ahmet Tahsin Yamaner, tarihinden geçerli olmak üzere Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcılığı (Karo) görevine atanmıştır.

Artema nerede üretiliyor?

Yıllık 3 milyon adet armatür ve 2.3 milyon adet banyo aksesuarları üretim kapasitesine sahip olan Artema, İstanbul ve Bozüyük'te yerleşik olmak üzere yaklaşık 500 kişilik bir kadroyla faaliyet gösteriyor.

Punto batarya kim üretiyor?

Punto, Eczacıbaşı Artema tesislerinde üretilmektedir.

Özgen Özkan nereli?

Franke Türkiye Genel Müdürü Özgen Özkan kimdir? 1964 İstanbul doğumludur.

VitrA seramik nerede üretiliyor?

Her geçen gün büyüyen markaya, 1966 yılında çalışanların oylarıyla VitrA adı veriliyor. 1977'de dönemin en yeni teknolojileri kullanılarak Bilecik Bozüyük'te yeni bir fabrika kuruluyor. 80'lerin sonunda armatür, 90'larla birlikte karo seramik fabrikasının hizmete girmesiyle, Bozüyük, VitrA'nın ana üretim kampüsü haline ...

Eczacıbaşı CEO kim?

Atalay Muharrem Gumrah (–) Eczacıbaşı Holding/CEO

Artema kime ait?

Biri Eczacıbaşı Grubu'na ait Artema, diğeriyse Elginkan Holding bünyesindeki E.C.A.