Rahim daraltma olur mu?

İçindekiler:

  1. Rahim daraltma olur mu?
  2. Rahim daraltma operasyonu nedir?
  3. Vajinal daraltma neden olur?
  4. Vajinal bölge nasil daraltma?
  5. Vajina daraltma ameliyati devlet hastanesinde yapılıyor mu?
  6. Vajina daraltma ameliyatı hangi doktor yapar?

Rahim daraltma olur mu?

Evet yapılabilir. Bir kişiye birden çok sayıda vajina daraltma ameliyatı uygulanabilir. Unutulmamalıdır ki, vajina estetiği operasyonları bu konuda deneyim sahibi jinekologlar tarafından yapılması gereken ameliyatlardır.

Rahim daraltma operasyonu nedir?

Vajina daraltma yani vajinoplasti; vajina dokularının gevşemesi, esnekliğinin azalması, genişlemesi şikâyetleri olan kadınlara vajinanın yeniden sıkılaştırılması, daraltılması, toparlanması için yapılan estetik ve işlevsel amaçlı bir genital estetik operasyondur.

Vajinal daraltma neden olur?

Vajina daraltma neden yapılır? Vajina daraltma ameliyatı diğer adıyla vajinoplasti ameliyatı, vajinal yani normal yolla doğum gibi nedenlere bağlı olarak kadınlarda vajinanın gevşemesi sonucu cinsel ilişkide tatmin olamama problemi söz konusu olduğunda, vajinayı daraltma ve sıkılaştırmak için yapılan bir operasyondur.

Vajinal bölge nasil daraltma?

Vajina daraltma ameliyatları lokal veya genel anestezi ile yapılabilen ameliyatlardır. ❤ Vajina girişinden başlayarak ortalama 6-7 cm kadar vajina iç kısma kadar dokular çıkartılarak ve vajina içi emilebilen ameliyat dikişleri ile dikilerek dokular kat kat bir araya getirilir. Vajinanın tamamı daraltılır.

Vajina daraltma ameliyati devlet hastanesinde yapılıyor mu?

Devlet hastanelerinde genellikle operasyonu gerçekleştirecek hekimi seçme şansı yoktur. Bazı özel hastanelerde de labioplasti ve vajina daraltma ameliyatı yapılabilmektedir.

Vajina daraltma ameliyatı hangi doktor yapar?

Vaijna daraltma ameliyatı jinekoloji doktorları tarafından yapılmaktadır. Vajinoplasti, vajina daraltma yöntemleri arasında yer alan cerrahi bir operasyondur.