Kadıköy'den Yenikapı ya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköy'den Yenikapı ya nasıl gidilir?
  2. Bakırköy Kadıköy vapur var mı?
  3. Marmaray Kadıköy'den geçiyor mu?
  4. Kadıköy Yakacık Metro kaç dakika?
  5. Metrobüs ile Kadıköy Salı pazarına nasıl gidilir?

Kadıköy'den Yenikapı ya nasıl gidilir?

Kadıköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 14DK, 15F, 16D.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-31, DOLMUŞ: D34.

Bakırköy Kadıköy vapur var mı?

Öncelikle Bostancı - Bakırköy Deniz Otobüsü Hattı ile hizmet verilen iskelede, 1993 yılından sonra Bakırköy - Kadıköy - Bostancı seferleri başladı. Günümüzde de bu hatlar canlılığını korumakta ve her gün İstanbulluları şehrin iki yakasına taşımaktadır.

Marmaray Kadıköy'den geçiyor mu?

Ayrılıkçeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme durakları bulunan Marmaray ile Kadıköy'e ulaşım sağlamak için; Ayrılıkçeşmesi durağında indikten sonra, metro bağlantısını kullanarak, bir durak sonra Kadıköy durağında inebilirsiniz. ... Marmaray ücretleri; tam ortalama 2.60 TL ve öğrenci ortalama 1.25 TL'dir.

Kadıköy Yakacık Metro kaç dakika?

Yön: Kadıköy →Tavşantepe Duraklar: 19 Yolculuk Süresi: 39 dk Hat Özeti: Kadıköy, Ayrılık Çeşmesi, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane - Adliye, Soğanlık, Kartal, Yakacık, Pendik, Tavşantepe M4 metro hattı (Kadıköy - Tavşantepe) arası 2 ...

Metrobüs ile Kadıköy Salı pazarına nasıl gidilir?

Gitmek isteyenler Kadıköy'e evvela ulaşmalı. Kadıköy meydanda bulunan Fikirtepe yönüne giden mavi minibüslere gidildiğinde pazara ulaşabilirsiniz. Metrobüs kullanarak gitmek isteyenler içinde yön, Uzunçayır durağıdır. Bu mevkide indiğinizde kalabalığı takip etmeniz yeterli.